reklama 11A

Prague PlayOffs Anna Kellnerová stráví mimo sedlo. Čas věnuje divákům

ikonka

Jezdkyně Anna Kellnerová po zlomenině nohy při závodech Global Champions League v Madridu pevně věřila, že se stihne před listopadovou galashow světového parkuru v pražské O2 areně plně zotavit. Soutěžní přestávku si však nakonec musí prodloužit.
16.10.2019 20:42  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C


Ještě v září to vypadalo, že je vše na nejlepší cestě a Anna Kellnerová bude moci v pražské O2 areně od 21. do 24. listopadu opět reprezentovat tým Prague Lions při Super Cupu Global Champions League. 

Jenže když začala opět trénovat v sedle svých koní, dostavily se zdravotní komplikace, které jí znemožnili pokračovat v přípravách k návratu na závodní kolbiště. 

Diváci však Annu Kellnerovou budou při mítinku Prague PlayOffs vídat možná ještě častěji, než kdyby byla v sedle svých koní. Rozhodla se totiž zhostit role ambasadorky celé akce. 

„Budu věnovat co nejvíce času divákům. Chci jim dát možnost setkat se zblízka s jezdci a koňmi, podívat se, jak se připravují, jaké to je v aréně či v zákulisí. Těch akcí, co jsme vymysleli, je opravdu hodně, tak doufám, že si to návštěvníci O2 areny užijí ještě víc než minulý rok,“ uvedla.

Podrobný rozhovor s Annou Kellnerovou vám nabídneme v průběhu čtvrtka 17. října.

 





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE