reklama 11D

Těžká GCL ve Valkenwaardu. Tři týmy nedokončily, Prague Lions dvanáctí

ikonka

Páteční Global Champions League ve Valkenswaardu byla podle výsledků o poznání náročnější než většina předešlých mítinků. Žádný tým nezůstal bez chyby a dvojciferné výsledky nejsou výjimkou. Prague Lions jsou průběžně dvanáctí.
26.08.2022 21:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Dvanácté kolo Global Champions League ve Valkenswaardu odstartovalo úvodním parkurem s výškou překážek do 155 centimetrů v pátek odpoledne. Prague Lions zastupovali Američan Brian Moggre a Belgičan Pieter Devos, jemuž se dařilo během předešlého víkendu v Londýně, kde se kvalifikoval do pražské Super Grand Prix Longines Global Champions Tour.
 
Jako první nastoupil do kolbiště z Pražských lvů Brian Moggre s třináctiletým valachem Mtm Vivre le Reve. Bohužel chyboval celkem třikrát a hned dvakrát v úvodu na obou částech dvojkombinace s číslem 3. Třetí chyba přišla na kolmém skoku číslo 8, který byl v barvách GC Prague Playoffs. Pieter Devos na devítiletém valachovi Nascar van 't Siamshof se nevyhnul jednomu shození na překážce s číslem 11. V součtu tak nasbírali 16 trestných bodů a průběžně jsou dvanáctí. 
 

Nepřehlédněte: John Whitaker oslavil 67. narozeniny. Rád by opět startoval v Praze

 
Stejné bodové skóre mají ještě jedenáctí Miami Celtics, desátý řádek obsadili Istanbul Sultans s třinácti body a dvanáct jich mají St Tropez Pirates, Hamburg Giants a Valkenswaard United. Osmibodová penalizace za dvě chyby znamenala páté místo pro London Knights a šesté pro Shanghai Swans. Čtyři body mají čtvrtí Berlin Eagles, třetí Rome Gladiators, druzí Stocholm Hearts a z vedoucí pozice budou nastupovat do sobotního vyvrcholení týmové soutěže Paris Panthers reprezentovaní Nayelem Nassarem s valachem El Conde a Benem Maherem v sedle valacha Ici, jejichž součet časů byl 143,03 sekundy. Také na bodovém kontě panterů z Paříže svítí čtyřka.
 
Druhé kolo soutěže GCL začíná na travnatém kolbišti ve Valkenswaardu od 14:00 hodin a vysílat jej bude živě s českým komentářem stanice Nova Sport 1. V 17:30 naváže Longines Global Champions Tour Grand Prix Valkenswaardu, v níž se rozhodne o dalším držiteli zlaté vstupenky do Super Grand Prix při galashow světového parkuru GC Prague Playoffs v libeňské O2 areně, která se uskuteční od 17. do 20. listopadu. Předcházet jí budou ještě další seriálové mítinky v Římě, v New Yorku a v Rijádu.
 
Foto: tiskové středisko Global Champions League



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE