reklama 11D

Teplo je definitivně za námi. Decathlon přichází se zimními novinkami

ikonka

Zima se hlásí. Je třeba myslet na teplé oblečení, které výborně poslouží při aktivitách s koňmi. Značka Fouganza přináší novinky, z nichž jedna je velmi očekávaná. Navíc najdete v kolekci novou barvu, která ještě v nabídce nebyla.
20.10.2023 14:00  |  Rubrika: Ostatní  |  
REKLAMA
| FANCLUB
reklama 12A

 

Teplé dny už definitivně skončily. A protože na koni ani ve stáji nechce mrznout nikdo, je na čase obnovit svůj zimní šatník. Letos si pro vás značka Fouganza připravila hned několik novinek, včetně jedné velmi očekávané, a zcela novou barvu, která v nabídce dosud nikdy nebyla! 
 
Legíny jsou v tuhle chvíli trendem jezdeckého světa. A není se moc čemu divit, kdo je jednou oblékne, už těžko se mu vrací do pevných rajtek. Především v pase je znát ta úleva, když nikde nic netlačí… Už dva roky jsou v prodeji Legíny 500 Fullgrip, které se staly jedním z TOP produktů Fouganzy. S radostí oznamujeme, že jsme se dočkali i jejich zimní verze! Dámské zimní rajtky 500 full grip mají všechno, co byste od nich očekávali. Jsou zateplené příjemným fleecem a na bedrech mají kožíšek, jako jste zvyklí u legendárních nepromokavých rajtek Kipwarm. Dnes už samozřejmostí je uzavíratelná kapsa na telefon a o přilnavost v sedle se stará silikonový grip. Pro větší pohodlí v sedle jsou ze strany stehen pružné vsadky, takže ačkoliv jsou kvůli zateplení silnější, stále se vám krásně přizpůsobí. 
 
Tyhle legíny vám letošní zimu rozhodně nesmějí chybět! A abyste měli na výběr, nebo mohli pořídit rovnou dvoje, nabízíme klasickou černou variantu, která padne všem, ale také tmavě zelenou. Ta je totiž letošní barvou číslo jedna celé zimní kolekce. 
 
Tím nejmódnějším kouskem, který na vás tento podzim čeká, je dozajisté Dámská zimní jezdecká mikina 900. Kdo navštívil výstavu Kůň v Lysé nad Labem, ten už ji možná má doma. Byl to totiž bestseller. Moc nás to nepřekvapilo, je totiž nejen krásná, ale hlavně vážně teplá, takže se dá nosit i jen v kombinaci v termo tričkem. Dotažený je celý její design - klokanka na břiše a zapínací kapsa na hrudníku nejsou u jezdeckých mikin až tak obvyklé. A přitom jsou prakticky velké, abyste do nich mohli dát spoustu věcí. Kroužek na zipu u krku je decentní detail, díky kterému se vám bude zip navíc dobře rozepínat i v rukavicích. Naprosto ojedinělý je ale materiál, který bychom popsali jako… polstrování sedadel na zámku. Tak příjemný a lesklý je. V kombinaci se zeleným odstínem jde o mikinu, kterou budete rádi nosit nejen ke koním, ale i do školy nebo na nákup. 
 
Na podzim, kdy ještě neprší, mnoho jezdkyň raději vestu, než bundu. Nemůžeme proto nepřipomenout Dámskou jezdeckou vestu 900. Ta je hřejivá a má magnet v kapuci, aby vám při ježdění nenarážela do zad. Její modrá i vínová varianta se bude skvěle kombinovat s letošními novinkami. 
 
Až ale udeří skutečně velké mrazy, bude potřeba vytáhnout bundu, ve které se dá hýbat, a při tom vás udrží v teple. Přesně tyto dvě vlastnosti nabízí nový model Dámské zimní jezdecké bundy 900, taktéž v tmavě zelené barvě. Kapuce se dá odepnout, pokud potřebujete, v dešti ale dobře poslouží její prodloužený kšilt, aby vám kapky nestékaly do obličeje. Samozřejmě je nepromokavá, pro lepší tepelný komfort si můžete otevřít větrání na bocích. K dispozici máte dvě kapsy s kožíškem na ruce a dvě vnitřní kapsy - jednu na zip, druhou elastickou. Ani na zipu této bundy nechybí praktický kroužek, se kterým se se zipem dobře manipuluje i v rukavicích. Příjemným detailem jsou prodloužené rukávy chránící hřbet ruky. 
 
Pro ježdění v mrazech nesmějí samozřejmě chybět ani rajtky, které vás ochrání před chladem, deštěm i větrem. Novinky v zimní kolekci proto doplňují Dámské zimní rajtky 900 se silikonovým gripem po celém sedu. Jejich elegantní střih lichotí ženské postavě - pryč jsou časy, kdy jste v zimě vypadala jako sněhulák. Už při prvním oblečení cítíte, že tohle jsou ony. Ty rajtky, ve kterých vám bude teplo, a při tom se budete moct pohodlně hýbat. Mají polovysoký pas, aby vám netáhlo na bedra, a jsou z vodoodpudivého materiálu, po kterém kapky stékají. Ten se navíc roztahuje a zase vrací do původní podoby, díky čemuž vám rajtky vytvarují pěknou siluetu. Drobné nezbytnosti můžete uložit do dvou kapes na zip, telefon schováte do praktické zapínací kapsy na stehně. Oblíbené strečové konce nohavic nesmějí chybět. Třešničkou na kráse jsou opět kroužky u zipů kapes, které designově propojují celou kolekci. 
 
Jak si svůj zimní outfit poskládáte, už necháme na vás. Zaručujeme ale, že v něm budete vypadat skvěle. Stejně jako náš testovací panel jezdkyň, které produkty prověřovaly několik měsíců, než jsme došli k jejich finální podobě. 
 
Všechny zateplené produkty nejen pro ženy, ale i pro děti, a to včetně zimních jezdeckých bot, můžete nalézt v kategorii Zimního jezdeckého oblečení na webu decathlon.cz.



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE