reklama 11C

Syrenka opět blízko vítězství, Global Manovi se v Lyonu nedařilo

ikonka

Trenér Václav Luka mladší v úterý ukázal na závodišti Lyon La Soie dvojici tříletých stáje Westminster Race Horses, mířící do letošních klasických dostihů. Syrenka potvrdila dobrý dojem z podzimu, Global Man doplatil na špatný průběh.
09.02.2021 16:55  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C
Podruhé za sebou bojovala tříletá Syrenka o vítězství v Lyonu La Soie a podruhé jí uniklo jen o několik decimetrů. Hnědka stáje Westminster Race Horses, která je přihlášena do Jarní ceny klisen a Oaks, finišovala o krátký krk druhá v dostihu nezvítězivších.
 
Svěřenkyně Václava Luky mladšího odskakovala do Prix Ouroz (1800 m, 16 000 eur) jako sázková druhá šance. Alexis Pouchin využil startovního boxu číslo 1 a usadil Syrenku na blízkém třetím čtvrtém místě u bariéry. V cílové rovině ji poslal do vnější stopy a vytrvale dotíral na vedoucího Where’s The Party.
 
Krásný souboj tří koní musela rozsoudit cílová kamera, která zachytila pořadí Cole Chop - Syrenka - Where’s The Party. Syrenka se tak umístila i ve třetím startu kariéry, přičemž dosud startovala výhradně v Lyonu La Soie.
 
Druhému bošovickému zástupci se v úterý nedařilo. Do Českého derby a St. Legeru přilášený Global Man v Prix le Frimeur (2150 m, 16 000 eur) zpočátku puloval a v závěru neměl dost sil stáhnout ztrátu na přední koně. Cílem proběhl na jedenáctém místě.
 
Foto archiv Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE