reklama 11D

Stupně vítězů na dosah. Prague Lions byli ve Stockholmu v pátek čtvrtí

ikonka

V pátek 18. června odstartoval další díl série Global Champions League. Tým Prague Lions reprezentovaný Annou Kellnerovou a Jurem Vrielingem předvedl velmi solidní výkon, který jej zařadil po prvním kole soutěže na čtvrtý řádek výsledkové listiny.
18.06.2021 18:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A


Anna Kellnerová v sedle třináctiletého valacha Silverstona G zaznamenala v prvním kole soutěže Global Champions League ve švédském Stockholmu jednu chybu. Její kolega Jur Vrieling na desetiletém Fiumicino van de Kalevallei dovezl do cíle nulu a Prague Lions i díky velmi dobrému součtu časů 136,14 budou do sobotní druhé části pokračovat ze čtvrté pozice.

Čtyři trestné body mají ještě Mocaco Aces, dalších pět celků má odstup jedené chyby. Naopak tři družstva si udržela nulu. Nejvýhodnější startovní pozici budou mít London Knights zastoupení Olivierem Philippaertsem na dvanáctiletém hřebci H&M Estra a Ben Maher s desetiletou klisnou Ginger-Blue. Jejich součet časů byl 134,18, tedy o 2,3 sekundy méně, než zaznamenali Valkenswaard United. Za ty startovali Peder Fredricson s valachem H&M All In a Edwina Tops-Alexander na Fellow Castlefield. 

O téměř celých deset sekund pomalejší byli Paris Panthers. Pomalejší, ale taktéž bezchybné jízdy předvedli Gragory Wathelet s valachem Picobello Full House ter Linden Z a Nayel Nassar se zkušeným šestnáctiletým koněm Oaks Redwood.

Global Champions League ve Stockohlmu vyvrcholí v sobotu 19. června od 13:30 hodin. Od 17:00 bude program závodů pokračovat hlavní soutěží celého mítinku, kterou je Longines Global Champions Tour Grand Prix Stockholmu.

Foto: Stefano Grasso / GCL




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE