reklama 11A

Stavba haly v pražské Velké Chuchli pokračuje v rychlém tempu

ikonka

Jako z vody roste nová krytá jezdecká hala na závodišti v Praze Velké Chuchli. Ještě před třemi týdny byly na místě pouze základy. Nová hala je součástí rozsáhlých úprav dostihového závodiště, z kterého se stane multifunkční jezdecký areál.
18.04.2019 10:24  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
V roce 2019 se na chuchelské závodiště vedle rovinových a klusáckých dostihů vrátí také parkury. Po více než půl století tam proběhnou čtyři skokové akce. Na závodišti proto budují kolbiště. 
 
Navíc tam roste i krytá hala, která poskytne mimo jiné ustájení pro 80 koní. 28. března, kdy redakce Jezdci.cz na místě pořizovala fotogalerii, byly položené jen základy. O tři týdny později stavba značně pokročila.
 

Březnovou fotogalerii najdete zde

 
„Abychom návštěvníkům našeho závodiště nabídli komfortnější prostředí a služby na té nejvyšší úrovni, uvolnili manželé Vítkovi celkové investice ve výši 50 milionů korun oproti původně plánovaným 30 milionům. Věříme, že se Velká Chuchle stane jedním z významných sportovních a zábavních center s rozmanitou nabídkou služeb a vyžití pro různé cílové skupiny,“ řekl už před časem redakci Jezdci.cz ředitel areálu Martin Pecka.
 
Zdroj: tisková zpráva TMM, s.r.o.



Štítky: Velká Chuchle
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE