reklama 11B

Jak roste parkurové kolbiště v Chuchli. Nahlédněte dělníkům pod ruce

ikonka

Parkuroví příznivci se již nemohou dočkat, dostihoví fanoušci změny ve Velké Chuchli sledují s ostražitostí. Jistotou je, že v areálu pražského závodiště se již pokládá pískový povrch opracoviště a stojí základy nové haly. Prohlédněte si fotogalerii!
28.03.2019 16:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
OBRAZEM
| FANCLUB
reklama 12D

PRO ZOBRAZENÍ FOTOGALERIE KLIKNĚTE DO ÚVODNÍHO OBRÁZKU!
 
Na chuchelské závodiště se parkurové závody vrátí po více než půl století. „Na programu čtyř plánovaných závodů budou nejen soutěže pro děti na pony, ale představí se i jezdce na velkých koních. Závody sestávají z vícedenních programů a diváci se mohou těšit i na bohatou doprovodnou nabídku, při níž si přijdou na své jak nejmenší diváci, tak jejich rodiče,“ uvedli zástupci závodiště na středeční tiskové konferenci. 
 
V těchto dnech se budují plochy pro parkurové závody a také krytá jezdecká hala, která poskytne ustájení pro 80 koní. „Abychom návštěvníkům našeho závodiště nabídli komfortnější prostředí a služby na té nejvyšší úrovni, uvolnili manželé Vítkovi celkové investice ve výši 50 milionů korun oproti původně plánovaným 30 milionům. Věříme, že se Velká Chuchle stane jedním z významných sportovních a zábavních center s rozmanitou nabídkou služeb a vyžití pro různé cílové skupiny,“ těší se ředitel areálu Martin Pecka.
 
Redakce Jezdci.cz se vypravila ve čtvrtek 28. března do Velké Chuchle osobně, aby se na vlastní oči přesvědčila, jak práce na parkurovém kolbišti a hale pokračují. Vše je zaznamenáno v připojené fotogalerii – nahlédněte do ní!



 
Rozloha areálu: 500 000 m2
 

DOSTIHY

 
Délka dostihové dráhy: 2180 metrů
 
Šířka dostihové dráhy: 17–24 metrů
 
Délka cílové roviny: 600 metrů
 
Maximální počet startujících koní: 16
 
Kapacita divácké tribuny: 4000 míst
 
 

PARKURY

 
Kolbiště pro parkury: 100 x 60 metrů
 
Opracoviště pro parkury: 31 x 66 metrů
 
Kapacita divácké tribuny: 700 míst
 
Krytá jezdecká hala: rozměry vnitřní jezdecké plochy 29 x 63 metrů
 
Kapacita ustájení v hale: 80 pevných boxů
 
 

Připojte se ke komunitě Máme rádi parkury Jezdci.cz na FB!

Klikněte sem


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE