reklama 11C

Skutecký třetí v závěru CSI Lamprechtshausen. Grand Prix pro Merkel

ikonka

Poslední den mezinárodních závodů CSI v Lamprechtshausenu vynesl Viktorovi Skuteckému třetí místo v juniorské túře. Dařilo se i Emmě Sophii Španko. Nedělní Velkou cenu s překážkami do 145 centimetrů ovládla Němka Nina Merkel.
26.09.2021 17:21  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Program CSI Lamprechtshausen začal v neděli 26. září závěrečnou soutěží pro juniory. Na překážkách do 130 centimetrů nechyboval Viktor Skutecký v sedle ryzáka Hercula Poirota VD Caatshoeve a v rozeskakování si dojel pro třetí místo. Jen o jednu příčku za ním skončila Emma Sophia Španko na Electric Lady.
 
Hlavní soutěží dne byla Grand Prix s překážkami do 145 centimetrů. Její vítězkou se stala Němka Nina Merkel, která se představila s klisnou Escoradou. Druhé místo obsadila mistryně světa z Tryonu 2018 Simone Blum. Německá reprezentantka absolvovala Velkou cenu s hřebcem Diachaccem.
 
Stejnou výšku překážek, tedy 145 centimetrů, měla i vrchol EY Cupu. V něm se radovala švýcarská jezdkyně Joana Schildknecht na Catrině J.
 
Foto: Radim Skutecký



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE