reklama 11D

Veselá úspěšná v Sentower Parku. Ve středu skončila druhá s Jaguarem

ikonka

Ve středu 8. září vyvrcholilo CSI2* v belgickém Opglabbeeku. Do areálu Sentower Park zamířila Tereza Veselá se třemi koňmi a velmi dobře se jí vydařil úvod i závěr celého mítinku. S Jaguarem skončila druhá ve středeční soutěži do 135 centimetrů.
08.09.2021 20:16  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Belgický Sentower Park hostil mezinárodní parkurový dvouhvězdičkový podnik, při němž reprezentovala Českou republiku Tereza Veselá. 
 
Hned v pondělním úvodu se jí podařilo umístit mezi nejlepšími deseti dvojicemi v sedle dvou koní Jaguara a Keminka N. Na tyto úspěchy navázala při středečním závěru, když s Keminkem obsadila desátou příčku v Grand Prix CSI1* na překážkách 135 centimetrů vysokých. Na stejné výšce poté zabodovala i s Jaguarem, a to v podobě vybojování druhého místa v soutěži v rámci CSI2*, když nestačila pouze na domácího jezdce Vincenta Lambrechta. 
 
Tereza Veselá přivezla do Opglabbeeku i svou stájovou jedničku, jíž je jedenáctiletý valach Ferrari. S ním se po vydařené úterní kvalifikaci zapsala na startovní listinu závěrečné Grand Prix Longines Rankings na 145 centimetrech, při níž bohužel chybovala třikrát a s dvanácti trestnými body jí patřila sedmatřicátá pozice.
 
Hlavní soutěž celé mezinárodní události ovládl úspěšný reprezentant Německa David Will s valachem Babalou HD. Druhé místo bral Brazilec Marlon Modolo Zanotelli s hřebcem Cartano 2 a na místo třetí dosáhl domácí belgický jezdec Vincent Lambrecht s koněm Catwalk Harry. 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 
Foto: poskytla Tereza Veselá 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE