reklama 11D

Rušný konec března. Čeští skokané v trojici italských Grand Prix

ikonka

Neděle 31. března se ve třech italských areálech, kde závodili Češi, nesla ve znamení Grand Prix. Soutěž vysokou 150 cm absolvovala v Gorla Minore Zuzana Zelinková a v Arezzu Filip Doležal. Grand Prix na 145 cm zajela Sára Vingrálková v Cervii…
31.03.2019 19:27  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Dvěma nedělními starty zakončila březen v Itálii Zuzana Zelinková. Česká reprezentantka nechyběla ani v nejnáročnější vypsané soutěže tohoto dne, a to Grand Prix na překážkách vysokých 150 cm, do které nastoupila se svou stájovou jedničkou Calerim II.

Česká dvojice zaznamenala v průběhu základního kola jednu chybu a trestný bod za čas. V silné konkurenci tento výsledek stačil na 31. příčku. Druhý start Zuzany proběhl v soutěži s výškou překážek 135 cm, kde s Lintem po dvou chybách skončila na 24. místě výsledkové listině.

Stejně vysokou Grand Prix absolvoval v Arezzu jako jediný pod českou trikolorou Filip Doležal. Tohoto české jezdce potkal v náročné zkoušce stejný osud jako Zuzanu Zelinkovou, když s Reasonem de Ganad protnul cílovou pásku základního kola s pěti trestnými body. Tento výsledek v Arezzu stačil na TOP20, a to konkrétně 17. příčku.

Filip Doležal startoval také v dvoufázové soutěži s výškou překážek 140 cm, kde s Elame počítal 4 trestné body a postavil se na 19. místo. Jednu chybu zaznamenala ve finále Silver Tour s překážkami vysokými 145 cm Anna Held spolu s Cara Miou II.

Poslední březnový den oslavila startem v Grand Prix také Sára Vingrálková, která závodila v rámci Adriatic Tour v Cervii. Tuto jezdkyni čekal parkur vysoký 145 cm, do kterého vstoupila v sedle L’Amour. Ani zde se česká dvojice v rámci Grand Prix nepodařilo dokončit bez chyb a s osmi trestnými body se musela spokojit s 23. místem.

Kompletní výsledkové listiny z Arezza najdete TADY, z Gorla Minore TADY a z Cervii TADY.

Foto Sassofotografie.it - zdroj: FB Zuzany Zelinkové





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE