reklama 11D

Opatrný měl svůj den. Na CSI v Arezzu vyhrál dvě soutěže Gold Tour

ikonka

Další veleúspěšný den mají za sebou čeští jezdci na CSI v italském Arezzu. Nejvíce zářil v pátek 22. března Aleš Opatrný. Ten si během jediného dne připsal dvě vítězství. Dařilo se také našim juniorkám. Podrobnosti k výkonům Čechů čtěte níže.
22.03.2019 17:34  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Dvě vítězství zaznamenal Aleš Opatrný v pátek 22. března během parkurových soutěží při CSI v Arezzu. V sedle Idaria van het Netehof ovládl čistým výkonem stopětačtyřicítku v rámci Gold Tour. Soupeřům ujel o téměř pět sekund. 
 
První místo obsadil také v další soutěži Gold Tour s překážkami do 140 cm. Tu absolvoval ve dvojici se Sangris Boyem a opět čistě. Na rozdíl od prvního triumfu tady šlo o setiny sekundy. Od druhé příčky jej totiž dělilo jen osm setin. Opatrný dokončil bez chyb také Silver Tour do 140 cm, a to s Forewerem. 
 
Dařilo se i českým juniorkám. Mariana Michlíčková předvedla dva bezchybné parkury v Silver Tour do 130 cm. Sedala Leeve Junga a klisnu Idee van de Achterhoek. Bez chyb dojel do cíle téže soutěže Linda Portychová na La Mirage. 
 
Sofie Najmanová obsadila s Pass Away třetí příčku v Bronze Tour do 130 cm a její sestra Laura Najmanová vyhrála s La Frei dětskou túru do 120 cm. Na stejně vysokých překážkách dojela Eliška Hansedlová s Conkirou čtvrtá v Junior Tour.
 

Kompletní výsledky najdete ZDE 

 
Foto: CET / Jana Žáková




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE