reklama 11C

Italové českou hymnu nezapomenou. V sobotu ji slyšeli pětkrát

ikonka

Itálie českým reprezentantům opravdu svědčí. V sobotu 23. března se v Arezzu i Cervii rozezněla česká hymna díky vítězství našich reprezentantů celkem pětkrát. Úspěšný závodní den má za sebou ale také Valentýna Kuková v Gorla Minore…
23.03.2019 20:51  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Do třetice je málo, v Arezzu zněla česká hymna čtyřikrát

Přesně taková je bilance vítězstvé české ekipy v rámci sobotního programu Toscana Tour v Arezzu. Česká vlajka totiž dosáhla na nejvyšší stupínek hned ve čtyřech soutěžích.

Jedno z dalších vítězství si připsal na tomto mítinku Kamil Papoušek. Český jezdec se představil na parkuru vysokém 140 cm v rámci Silver Tour spolu s Loki a po bezchybné jízdě a nejrychlejším čase v konkurenci padesáti dvojic to nemohlo skončit jinak, než vítězstvím.

Další první místo pro českou vlajku zajistila v soutěži o deset centimetrů nižší Sofie Najmanová v sedle Pass Away. Na stejném parkuru se dařilo také Kamilovi Papouškovi, který se v sedle Harvey postavil těsně za stupně vítězů na čtvrtou příčku výsledkové listiny.

O své slovo si řekly také české skokové naděje v rámci mladších hodnocených kategorií, a to v Children Tour a Junior Tour. Mezi dětmi se prosadila Laura Najmanová, která zvítězila spolu s La Frei na parkuru vysokém 110 cm. Linda Portychová pak nenašla přemožitele v juniorské soutěži, kde překážky měřily 130 cm, a to v sedle Faliny.

 

Další sobotní vítězství české trikolory přišlo v Cervii

S kvalitní formou závodí v italské Cervii Sára Vingrálková, která si v sobotu dojela pro vítězství v soutěži určené pro pětileté koně. Tam česká jezdkyně startovala s Damocles From Second Life Z, s nímž se v předchozích dnech radovala ze stříbrných příček.

Do TOP10 se Sára probojovala také v soutěži s výškou překážek 135 cm, a to v sedle Kas-Sini DC, a to po bezchybné jízdě v základním kole i rozeskakování.

 

V sobotu se v Itálii neztratila také Valentýna Kuková

Této české jezdkyni se dařilo především na parkuru vysokém 120 cm. Tam Valentýna sedlala dva své svěřence a s Capri 100 si po bezchybné první fázi a čtyř trestných bodech z druhé fáze zasloužila sedmnácté místo. Spolu s Cartmanem-4 po jedné chybě v úvodní fázi skončila na pětadvacáté příčce.

 

Kompletní výsledky najdete z CSI Arezzo TADY, CSI Gorla Minore TADY a CSI Cervia TADY





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE