reklama 11C

Sára Vingrálková září na CSI v Cervii. Má další dvě vítězství

ikonka

Na třech místech v Itálii závodí během posledního březnového víkendu čeští parkuroví jezdci. V Cervii na CSI září Sára Vingrálková, která si připsala dvě vítězství. Bezchybné výkony podávají také naši reprezentanti na CSI v Arezzu a Gorla Minore.
28.03.2019 16:29  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Sára Vingrálková uspěla ve všech soutěžích, do kterých ve čtvrtek 28. března nastoupila při CSI v italské Cervii.
 
Na parkuru pro šestileté koně nenašla přemožitele v sedle hnědáka jménem Damocles From Second Life Z. Pro vítězství si dojela také ve dvoufázové soutěži do 135 cm, v níž sedlala Oscara des Fontaines. Navíc se blýskla i bezchybným výkonem s klisnou L´Amour v nejtěžší soutěži dne do 140 cm. Dosažený čas stačil na 9. místo.
 
V Arezzu závodí Filip Doležal a Anna Held. Ta nechybovala ve čvtrteční stotřicítce s Cara Miou III, což jí vyneslo 8. příčku. Filip Doležal zaznamenal dvakrát po jednom trestném bodu v parkuru do 135 cm. Jednou to bylo v sedle Sam I Am a podruhé s Coup de Coeur Gp Madame Z. 
 
S dvěma koňmi nastoupil také do stočtyřicítky. Lépe si vedl s běloušem Elame, kterého znají fanoušci hlavně s Alexnadrem Baraldim. Nechyboval s ním a dojel patnáctý.
 
V úvodních dvou dnech mítinku, tedy 26. a 27. března si vedl dobře také v soutěžích CSIYH pro mladé koně. S šestiletým Naganem byl jednou devátý a jednou desátý. V obou případech šel čistě.
 
Zuzana Zelinková startuje v Gorla Minore. Prozatím je dostupný jeden její výsledek, a to ze stotřicítky, v které nechybovala s Lintem.
 

Výsledky z Cervie jsou ZDE, na výsledky z Arezza se dostanete TADY a Gorla Minore je ZDE





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE