reklama 11A

Češi zakončili úspěšný první týden v Arezzu. Opět se slavilo vítězství

ikonka

Výbornými výkony se prezentovali čeští parkuroví jezdci v prvním týdnu Toscana Tour v italském Arezzu. Během posledního dne, tedy v neděli 17. března, si připsali řadu dalších bezchybných výkonů. Opatrnému se dařilo v Gold Tour.
17.03.2019 19:26  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Neděle 17. března přinesla dlouhou řadu soutěží, které se v italském Arezzu konaly hned na třech kolbištích. 
 
V aréně Boccacio vyrostly nejvyšší parkury včetně Grand Prix s překážkami do 150 cm. V té se jako jediný z českých jezdců představil Aleš Opatrný v sedle Idaria a chyboval jednou, což stačilo na pozici v třetí desítce výsledkové listiny. Na stejném kolbišti však před tím zazářil v Gold Tour do 140 cm, v které po dvou čistých fázích s Forewerem bral páté místo.
 
Ve stopětačtyřicítce se dařilo Ondřejovi Zvárovi s Quimerem, který s jedním bodem za překročení času dojel třináctý. 
 
V nižších soutěžích se to pak bezchybnými výkony Čechů jen hýřilo. Ve stotřicítce skončila Tereza Svobodová s Catagenou W devátá, těsně za ní se pak seřadily Mariana Michlíčková s Idee van de Achterhoek a Sofie Najmanová na Pass Away. 
 
Čistě stejný kurz překonali Eliška Hansedlová s klisnou Feegasus, Alžběta Malcová na Fantasy B, Sandra Tomaidesová s Concabou, Kamil Papoušek s Goofym a Ondřej Zvára s valachem Fritske.
 
Z vítězství se v poslední den mítinku radovala v juniorské túře do 120 cm Eliška Hasnedlová, který sedlala Ryanu d´Amour.
 

Kompletní výsledky jsou ZDE

Foto: Jana Žáková / CET





Štítky: CSIskokyArezzo
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE