reklama 11C

Češi vlétli do CSIYH v Arezzu. Papoušek vyhrál soutěž pro sedmileté

ikonka

Početná česká výprava se od úterý 12. března účastní mezinárodních parkurových závodů CSI3* v italském Arezzu. Během první dvou dní mítinku byly na programu soutěže pro mladé koně CSIYH a Češi v nich předvedli dlouhou řadu bezchybných výkonů.
13.03.2019 18:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Závody v Arezzu odstartovaly dvěma dny soutěží určených pouze pro mladé koně. V úterý 12. března se českým jezdcům dařilo ve všech třech túrách CSIYH. 
 
Parkur pro pětileté koně absolvovali bez trestných bodů Miroslava Šťovíčková s koňmi Royal Horla Z a Jayden, Zdeněk Žíla s českými hřebci Cannorem a Cadillacem a Kamil Papoušek na Cherradovi. 
 
Mezi šestiletými nechyboval opět Kamil Papoušek s Charlynem a vydařené účinkování uzavřel v úterý vítězstvím na parkuru pro sedmileté. Dosáhl na něj s valachem Mister Star Vd Zandhoeve. Bezchybný byl ještě navíc s hanoverským valachem Great Feelingem.
 
O den později dovezli nulu Zdeněk Žíla na Cadillacovi a Kamil Papoušek s Cherradem v soutěži pro koně narozené v roce 2014. V o rok starším ročníku nechyboval Kamil Papoušek s belgickým hnědákem Nativiem vh Leliehof. Parkur pro sedmileté koně sedl nejlépe slovenské dvojici Bronislav Chudyba a Heavy VD Felixhoeve.
 

Výsledky z Arezza najdete ZDE

Foto: HORSIC.com
 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE