reklama 11C

Militaristy čekají závody v Německu a Británii, skokany táhne Itálie

ikonka

Poslední týden v březnu nabídne řadu mezinárodních závodů v zahraničí, při kterých můžete fandit Čechům. Třeba v poslední době tolik oblíbená Itálie stále frčí. Ke skokanům se navíc přidají militaristé. Jezdci na domácí scéně se také nudit nebudou.
26.03.2019 09:37  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Arezzo, Gorla Minore a Cervia, to jsou areály, kde se v posledních týdnech ve skvělé formě představili čeští parkuroví reprezentanti. Jejich účast trvá, a tak jim od 26. března budeme moci zase fandit. 

To se totiž odehrají první soutěže CSIYH v Arezzu, kde bude závodit Filip Doležal, Anna Held nebo Kateřina Kučerová. V Cervii setrvává se svými koňmi Sára Vingrálková a v Gorla Minore se představí Zuzana Zelinková. Do nizozemského Kronenbergu se navíc chystá Anna Kellnerová. 
 
Zahálet nebudou ani zástupci všestrannosti. CCI3* v Luhmühlenu v Německu čeká na Miloslava Příhodu s koněm Ferreolus Lat, Petra Lacinu na Kamikatze a Elišku Opravilovou s Dunkasem. O hvězdu výš pojede Tereza Mrázková s Clasicem T. Nahlášená je do britského Beltonu. 
 
Dávno už nespí ani česká kolbiště. Oficiální skokové závody je budou konat v Rudné, Opřeticích a Našiměřicích. Drezura je vypsaná ve Zduchovicích, Svržně a západočeské Gabrielce. V Hošťce se konají závody ve vytrvalosti.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE