reklama 11C

Reprezentace opět v akci. Opatrný míří do Lince, Příhoda do Strzegomi

ikonka

Skončila opatření, která kvůli herpesviru zavedla FEI. Čeští jezdci se chystají na závody do Polska, Itálie a Rakouska. Největší ekipa vyráží na CSI Linec. Nechybí členové reprezentačního týmu. Mezi jezdci všestrannosti je zájem o CCI Strzegom.
12.04.2021 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Mezinárodní jezdecká federace FEI uvolnila s platností od 12. dubna opatření proti šíření herpesviru u koní, a tak se v Evropě opět rozbíhá závodní kolotoč. Celkem pět mezinárodních mítinků je v seznamu akcí, které proběhnou o třetím dubnovém víkendu, a na které poslala Česká jezdecká federace přihlášky našich jezdců. 
 
Velký zájem je o start na parkurových závodech CSI Linec. Na seznamu účastníků jsou členové reprezentačního týmu Aleš Opatrný a Kamil Papoušek. Spolu s nimi by do Rakouska měli zamířit Jan Štětina, Linda Portychová, Natálie Roučková, Kateřina Kučerová, Mariana Michlíčková či úřadující mistr České republiky Vladimír Tretera.
 
Výsledky z CSI Linec najdete ZDE
 
Skokané z Česka vyrazí také do polské Zielone Gory, kde se koná CSI2*. Představí se tam celkem jedenáct našich zástupců, mezi nimi Kateřina Kubrická, Kateřina Tomanová nebo Aleš Bittner. 
 
Výsledky ze Zielone Gory jsou TADY
 
V italském Gorla Minore by dle přihlášek ČJF měli závodit Filip Doležal, Emma de Moussac a Charlotte de Moussac. V Itálii se bude konat také drezurní mítink CDI3* Montefalco, kde v českých barvách nastoupí Eleonora Kinsky dal Borgo.
 
Příznivci všestrannosti se budou soustředit na polskou Strzegom. Proběhnou tam mezinárodní soutěže CCI. Nejvyšší vypsané kategorie CCI4*-S se zúčastní Miloslav Příhoda a Ferreolus Lat. Do krátkých třech hvězd se chystají Pavel Březina, Miroslav Trunda a Jaroslav Abík. Početné zastoupení má Česko i v dalších soutěžích. 
 
Výsledky ze Strzegomi sledujte TADY
 
Foto: Zenon Kisza / ČSP



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE