reklama 11B

Poklidný listopad? Na Jezdci.cz to žije i v době, kdy se nic neděje

ikonka

Ačkoliv listopadové dění v České republice výrazně poznamenala vládní opatření proti šíření koronaviru Covid-19 a v podstatě se u nás kolem jezdectví a dostihů nic nedělo, návštěvnost webu Jezdci.cz v tomto měsíci byla jako uprostřed sezony.
01.12.2020 17:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Tým redaktorů Jezdci.cz pracuje po celý rok bez ohledu na to, zda se konají nějaké jezdecké akce, či nikoliv. „Sezona 2020 byla i pro nás mimořádná, avšak z pohledu sledovanosti pouze v pozitivním slova smyslu. V podstatě každý měsíc jsme lámali meziroční rekordy a opakovaně jsme posunuli výše i absolutní návštěvnost během kalendářního měsíce,“ říká Josef Malinovský – jednatel Equinet s.r.o., která je vydavatelem zpravodajského webu Jezdci.cz.
 
V listopadu 2020 web Jezdci.cz zaznamenal prostřednictvím Google Analitics přes 170 tisíc návštěv a více jak čtvrt milionu prohlédnutých stránek. Co do počtu absolutně unikátních návštěvníků byla atakována hranice 85 tisíc. 
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: EquiTV.cz má za sebou rekordní sezonu. Nabízí víc než on-line přenosy

 
„Listopadová návštěvnost je sice relativně daleko od doposud maximálních 227 tisíc návštěv, které jsme měli v červnu letošního roku, ale stabilní sledovanost přesahující 150 tisíc je pro nás velkou motivací. Ještě před rokem jsme byli průměrně kolem 100 tisíc návštěv měsíčně. – V brzké době nás navíc čekají další kroky, které by sledovanost měly dlouhodobě zvedat. Okruh uživatelů internetu, kteří pravidelně sledují dění kolem koní, dostihů a jezdeckého sportu v České republice a na Slovensku se tak i díky našim médiím Jezdci.cz a EquiTV.cz dlouhodobě zvyšuje. Za to samozřejmě patří dík skvělému redakčnímu týmu,“ dodává Josef Malinovský.
 
Za jedenáct měsíců roku 2020 se web Jezdci.cz může pochlubit 1,8 milionem návštěv a 3,2 miliony prohlédnutých stránek. Poprvé by se tak měl výrazně přiblížit k hranici dvou milionů relací. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE