reklama 11D

EQUINET představuje nejširší nabídku prezentace kolem koní na rok 2021

ikonka

Mediální skupina EQUINET s.r.o. tradičně na podzim představuje ceník reklamy pro následující rok. Media kit 2021 je zpracován opět v přehledném a snadno srozumitelném formátu. Využijte nejširší nabídky prezentace kolem koní, která opravdu funguje!
09.10.2020 09:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
V poutavé grafické podobě jsme pro vás opět připravili přehlednou nabídku reklamy na třech hlavních webových portálech mediální skupiny EQUINET s.r.o., jimiž jsou Jezdci.cz, Jezdeckáinzerce.cz a EquiTV.cz. 
 
Od roku 2020 nabízíme dvě nové reklamní pozice označené jako FULLSCREEN a WINDOW, které na první pohled upoutají svým výrazným formátem, který nejde přehlédnout na žádném ze zařízení – ať už se jedná o PC, tablet či mobil. 
 
Ceny zůstávají bez změny oproti předešlému ceníku, ačkoliv především web Jezdci.cz meziročně zaznamenal výrazný nárůst ve sledovanosti. Oficiálně uvádíme průměrnou sledovanost Jezdci.cz 150.000 návštěv měsíčně a 50.000 absolutně unikátních návštěvníků za měsíc na tomto nejnavštěvovanějším koňském webu, ale nezřídka je sledovanost výrazně vyšší – v březnu jsme např. měli 183.000 návštěv, v dubnu 161.00 návštěv, v květnu 186.000 návštěv a v červnu dokonce 227.000 návštěv. Červenec, srpen a září se držely dlouhodobého průměru kolem 150.000 návštěv měsíčně.
 
Pokud chcete mít v médiích skupiny Equinet svoji reklamu, tak neváhejte nás co nejdříve kontaktovat a včas si rezervovat nejlepší reklamní pozice! Zpravidla míváme 90% obsazenost a TOP plochy bývají velmi brzy vyprodané. 
 
Celoroční partneři inzerující ve více našich projektech mohou získat v rámci prezentačních balíčků ušitích tzv. „na míru“ velmi výrazné slevy ve výši desítek procent! Čím dříve uzavřete objednávku na následující kalendářní rok, tím větší můžete získat slevu!
 
Podrobné informace a kontaktní údaje najdete na adrese www.equinet.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE