reklama 11B

Pátky za 20 Kč i permanentky. Pardubice zahájily prodej vstupenek

ikonka

Pardubické závodiště spustilo prodej vstupenek a permanentek na dostihovou sezonu 2020. Letos si vybralo symbolické datum, připomínající kulaté jubileum Velké pardubické se Slavia pojišťovnou.
03.03.2020 13:35  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B
Fanoušci pardubických dostihů se dočkali. Od 3. března 2020 jsou v prodeji vstupenky nejen na 130. Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou, ale i na všechny další dostihové mítinky konané na Pardubickém závodišti. Pro opravdové fanoušky Dostihový spolek a.s. připravil i několik zajímavých nabídek.
 
Pořadatel pardubických dostihů si pro zahájení online prodeje vybral symbolické datum i čas, prodejní systém spustí 3. 3. ve 13:00 hod. Právě trojky a jednička naznačují letošní jubileum Velké pardubické – její 130. ročník.
 
Vstupenky zakoupené v online prodeji jsou za nižší ceny než lístky pořízené přímo na pokladnách závodiště v den konání akce. Týká se to nejen vstupenek na Velkou pardubickou, ale také na všechny další dostihové dny. Letos poprvé jsou v nabídce rodinné vstupenky pro dva dospělé a až tři děti.
 
Základní cena vstupenek v online prodeji je ve stejné výši jako v loňské sezoně – tedy od 100 Kč za rámcové dostihy až po 220 Kč za vstupenku na stání při 130. Velké pardubické se Slavia pojišťovnou. Cena vstupného na tribuny při Velké pardubické je od 400 Kč výše dle typu tribuny. Slevu ve výši 50% ze základní ceny získávají děti a studenti do 26 let a senioři nad 60 let, děti do 10 let a držitelé průkazů ZTP, TP a ZTP/P mají vstup zdarma.
 
Novinkou sezony 2020 jsou páteční Pardubické rovinové dostihy, které se budou konat vždy v předvečer kvalifikací na 130. Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou. Vstupné na tento den je pouhých 20 Kč.
 
Pro pravidelné návštěvníky dostihů je k dispozici hned několik typů permanentek. Vybrat si mohou vstupenku "celoroční" zahrnující všechny dostihové dny a výstavu Koně v akci, nebo permanentku "kvalifikační" na všechny čtyři kvalifikace na 130. Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou, nebo tzv. "pětivstupovou" na libovolných pět dostihových dnů mimo Velkou pardubickou a výstavu Koně v akci.
 
Další variantou jsou celoroční balíčky, které zahrnují všechny dostihové dny a výstavu Koně v akci a ve kterých jsou zahrnuty také dostihové programy a parkování v areálu s výjimkou Velké pardubické. Tyto balíčky jsou k dispozici i v sezoně 2020.
 
Vstupenky jsou prodávány v síti ENIGOO. Odkaz je k dispozici na webových stránkách závodiště , kde je zveřejněn také kompletní ceník vstupného jak v online prodeji, tak i při nákupu na pokladnách závodiště.
 
 
Zdroj: tisková informace Dostihového spolku
Ilustrační foto: Ivan Krejza



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE