reklama 11B

Pamino má trojkorunu. Díky St. Legeru jsem změnil plány, řekl Škobis

ikonka

V dobře zaplacenou procházku favorita Pamina se Zdeňkem Škobisem se změnil St. Leger, který zakončil klusáckou sezonu v Chuchle Areně Praha. Ženou dne se stala Marisa Bock - nastoupila do tří velkých dostihů a všechny starty proměnila ve vítězství.
28.11.2020 19:30  |  Rubrika: Dostihy  |  
VIDEO
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12A

Fenomén letošní klusácké sezony Pamino nezklamal ani v rámci sobotní derniéry v Chuchle Arena Praha. Ve Velké ceně Tipsportu - St. Legeru se proti němu po škrtu dvou soupeřů postavili jen dva koně včetně jeho sparing-partnera Game Atouta a kurs hřebce stáje Viktoria klesl až na 1,07:1.

V sulce se svým majitelem Zdeňkem Škobisem Pamino ani na okamžik nepřipustil překvapení a rozhodně kráčel za ziskem klasické trojkoruny. V první polovině 2715 metrů dlouhé tratě odpočíval na druhém místě, v posledním okruhu nastoupil a zvítězil velmi lehce o 6 délek před Game Atoutem a českým odchovancem Lordem v kilometrovém čase 1:20,944.

"Už mám svůj věk a uvažoval jsem, že skončím, ale kvůli Paminovi jsem to ještě odložil. Moc jsem si přál St. Leger vyhrát," řekl po doběhu Zdeněk Škobis.

Hvězdou rámcového programu byla Marisa Bock, který vyhrála všechny tři sobotní starty. S německými svěřenci Roberta Pletschachera Fruit Noble a Governor New York dominovala v obou dostizích francouzských klusáků a na závěr chladného odpoledne přidala Cenu Greyhounda zemědělce Pavla Vávry v sulce sedmileté Ready To Race.

Ve Velké ceně dvouletých Praha TV kontroloval situaci favorit Jerry vedený Ivanem Coufalem.

 

 

Foto: Josef Malinovský




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE