reklama 11C

Okruh Global Champions se přesouvá do Evropy. Páté kolo hostí Madrid

ikonka

Páté kolo série Global Champions se bude konat od 17. do 19. května v hlavním městě Španělska Madridu. Ačkoliv jsou závody v termínové kolizi s prvním Pohárem národů evropské Divize 1, očekává se účast absolutní parkurové špičky.
14.05.2019 15:51  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Celá řada skokových superstar je na soupiskách startujících pro páté kolo Global Champions, které hostí během třetího květnového víkendu Madrid. Lídr bodování jednotlivců Belgičan Pieter Devos i jeho krajan Niels Bruynseels, který je druhý, budou závodit za národní tým v Poháru národů na CSIO5* La Baule.
 
Jejich absence se bude snažit využít německý reprezentant Daniel Deusser, jenž je aktuálně třetí. Dalším želízkem v ohni bude Harrie Smolders z Nizozemí, jenž veze své dva nejlepší koně, kterými jsou hřebci Don VHP Z a Zinius.
 
Domácí fanoušci budou jistě podporovat svojí jedničku Edouarda Alvareze Aznara. Ten v loňské Grand Prix dojel na výborném druhém místě, o dva roky dříve byl třetí. Sedlat bude, stejně jako loni, svojí stájovou jedničku Rokfeller de Pleville Bois Margot. Publikum ho jistě bude hnát k prvnímu madridskému triumfu.
 
Zvučných jmen je v přihláškách mnoho. Dorazí vítězové Grand Prix Madrid z předchozích let Ben Maher (GBR), Marcus Ehning (GER) a Luciana Diniz (POR). Síly s nimi budou měřit další elitní jezdci. Jmenujme například Scotta Brashe (GBR), Edwinu Tops-Alexander (AUS), Henrika von Eckermanna (SWE), Pedera Fredricsona (SWE), Martina Fuchse (SUI), Ludgera Beerbauma (GER), Malin Baryard-Johnsson (SWE), Jeroma Gueryho (BEL), Juliena Epaillarda (FRA), Lauren Hough (USA), Maikela a Erica van der Vleutenovi (NED), Jessicu Springsteen (USA), Alberta Zorziho (ITA), Lauru Kraut (USA), Nayela Nassara (EGY), Michaela Whitakera (GBR) a Pia Schwizera (SUI).
 

Kompletní informace o GC v Madridu včetně výsledků a online vysílání najdete TADY

 
Foto: GC / Stefano Grasso
 
Zdroj: tisková zpráva GC
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE