reklama 11D

Goldstein: Klisna skákala fantasticky. Nemůžu se dočkat finále v Praze

ikonka

Vyvrcholení letošní sezony v parkurovém skákání Global Champions Prague Playoffs 2019 zná již čtvrtého účastníka. V pražské O2 areně nebude od 21. do 24. listopadu chybět díky vítězství v Šanghaji izraelská jezdkyně Danielle Goldstein.
06.05.2019 13:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Danielle Goldstein si jako první žena vybojovala účast na prestižní Longines Global Champions Super Grand Prix po vítězství ve čtvrtém kole LGCT v Šanghaji.
 
Čtyřiatřicetiletá izraelská reprezentantka Danielle Goldstein na 13leté klisně Lizziemary ovládla bezchybným výkonem závěrečné rozeskakování v Šanghaji. V napínavém finále dokázala o pouhých osm setin sekundy překonat irského jezdce Darragha Kennyho s Balou du Reventon. Na třetím místě skončil Nizozemec Jur Vrieling s VDL Glasgow v. Merelsnest. 
 
„Jsem s dnešním výkonem opravdu spokojená. Má klisna skákala fantasticky a vše vycházelo, jak mělo,“ okomentovala závod Goldstein. „Tohle vítězství chce vybojovat každý. Už se nemůžu dočkat finále v Praze,“ dodala.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE doplněnou fotogalerii: Prague Lions v Šangahji třetí

 
Danielle Goldstein se narodila ve Spojených státech amerických, izraelský pas získala v roce 2010. Jezdectví se věnuje od osmi let, profesionálkou se stala v roce 2012 po patnácti letech tréninku a vítězstvích v top parkurových amatérských a juniorských soutěžích. V roce 2017 poprvé ovládla závod série Grand Prix v Portugalsku, o rok později získala bronz na Světových jezdeckých hrách. Jejím snem je stát se první izraelskou reprezentantkou závodící na olympijských hrách. 
 
Danielle Goldstein se přidala k tříčlenné sestavě Pieter Devos, Jérôme Guery a Julien Epaillard, kteří si zajistili účast v Prague Playoffs 2019 díky vítězství v předchozích kolech seriálu Global Champions. Série Global Champions pokračuje v Madridu 17. až 19. května.
 
Kompletní informace o Global Champions najdete na adrese www.gcglobalchampions.com. Podrobnosti o GC Prague PlayOffs jsou na stránkách www.pragueplayoffs.com.
 
Foto Stefano Grasso/GCL




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE