reklama 11B

Devadesátka EquiTV: Prague Lions v Šanghaji na skvělé třetí příčce

ikonka

Čtvrté kolo prestižní parkurové série Global Champions hostila ve dnech 3. až 5. května Šanghaj. V Číně tentokrát reprezentovali družstvo Prague Lions Belgičan Niels Bruynseels a Nizozemec Marc Houtzager. Podívejte se na Devadesátku EquiTV.
08.05.2019 17:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

NA DEVADESÁTKU ZE ŠANGHAJE SE PODÍVEJTE TADY

Bruynseels v sedle desetiletého valacha Delux van T & L dovezl v sobotním prvním kole týmové soutěže nulu. Nechyboval ani Houtzager, který pro dvě kola s maximální obtížností zvolil dvanáctiletého hnědáka Sterrehof's Calimero. Pražští lvi tak měli před druhým kolem výbornou výchozí pozici. 

Niels Bruynseels o den později v druhé jízdě zaznamenal čtyři trestné body. A chybě se nevyhnul ani jeho kolega Marc Houtzager. Prague Lions s osmi trestnými body obsadili konečné třetí místo, což je prozatím nejlepší výsledek družstva v letošní sezoně. Pro vítězství si dojeli členové Monaco Aces. Na jejich triumfu se významně podílel Francouz Jullien Eapillard, který absolvoval s hřebcem Virtuose Champeix obě kola bez chyb. Na čele žebříčku nadále zůstávají Shanghai Swans. 

Druhým vrcholem mítinku byla Grand Prix bodovaná do série jednotlivců. Z řad Prague Lions se do ní kvalifikoval i Němec Marco Kutscher. S klisnou Chades of Blue shodil jednu překážku a dojel patnáctý. Marc Houtzager na Sterrehof's Calimero se po čistém základním kole probojoval do rozeskakování, v kterém po chybě skončil sedmý. 

O jednu příčku nad ním skončil Niels Bruynseels s Delux van T & L, který také jednou chyboval. Vítězkou Velké ceny se stala izraelská jezdkyně Danielle Goldstein v sedle klisny Lizziemary. 





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE