reklama 11D

Nové turnajové stáje v Chuchle Arena Praha. Pro koně nabízí 60 boxů

ikonka

Areál Chuchle Arena Praha se nadále připravuje na re-start jezdecké sezony 2020. Nejen účastníci plánovaných parkurových závodů, které se původně měly konat poprvé v tomto areálu již za necelý týden, se mohou těšit na nové turnajové stáje pro koně.
03.04.2020 09:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Zástupci areálu Chuchle Arena Praha se na sociálních sítích pochlubili jednou z novinek pro letošní jezdeckou sezonu, kterých by měla být celá řada. 
 
Jezdci a majitelé koní se mohou těšit na nové turnajové stáje pro jejich svěřence. Vybudováno v nich bylo celkem 60 boxů, jejichž předností je dle slov provozovatelů arény nejen široká ulička.
 

PSALI JSME: Chuchle Arena Praha: Dubnový program a květnové CSI se ruší

 
První dostihy sezony 2020 měly proběhnout 5. dubna (93. Gomba handicap) a jen o čtyři dny později na ně měly navázat zahajovací parkurové závody (Jarní cena Chuchle Areny Praha). 
 
Kvůli šířící se pandemii koronaviru Covid-19 nakonec byly zrušeny všechny dubnové akce a květnové mezinárodní parkurové závody. Osud dalších akcí je prozatím nejistý a jasněji bude zhruba v polovině čtvrtého měsíce tohoto roku.
 
Foto archiv Chuchle Arena Praha (zdroj: FB)



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE