reklama 11A

Chuchle Arena Praha: Dubnový program a květnové CSI se ruší

ikonka

Jako na běžícím pásu přicházejí informace o rušení velkých i malých sportovních akcí. Nově zrušila několik mítinků Chuchle Arena Praha. V dubnu neproběhnou žádné dostihy, ani závody. V květnu bylo prozatím odvoláno parkurové CSI**/*/YH Prague Arena.
25.03.2020 14:46  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
S ohledem na celosvětovou situaci spojenou s šířením koronaviru COVID-19 byl organizační výbor CSI**/*/YH Prague Arena nucen zrušit mezinárodní parkurové závody, původně plánované na poslední květnový víkend. 
 
Dále Chuchle Arena Praha ruší v tuto chvíli všechny akce, které byly na programu v dubnu. Nová termínová listina dostihů i parkurových závodů se připravuje a bude zveřejněna a realizována dle možností v závislosti na celkových opatřeních v celé ČR. 
 

PSALI JSME: Lenka Sekaninová: CDI Brno zatím nerušíme, i když tuším, že to nepůjde

 
„Nebylo to pro nás vůbec lehké rozhodnutí, ale s ohledem na bezpečnost všech zúčastněných, je to podle našeho názoru v tuto chvíli jediné možné řešení," říká Martin Pecka, ředitel areálu Arena Chuchle Praha. 
 
„Chápeme vážnost situace spojené s celosvětovou pandemií a v žádném případě nechceme riskovat zdraví lidí. V této chvíli není ještě vůbec jasné, jak se celá situace bude vyvíjet a jaká budou v nadcházejících dnech přijata celostátní opatření. Pokud to však bude již možné, rádi bychom pro všechny fanoušky a příznivce jezdectví, uspořádali v tomto pozdním květnovém termínu alespoň národní parkurové závody, aby mohli jezdci nadále se svými čtyřnohými svěřenci adekvátně pracovat. Doufejme, že se celá situace okolo nákazy bude vyvíjet pozitivně a podaří se ji zastavit. Prioritu má ale v těchto dnech každopádně zdraví nás všech,“ doplnil Pecka.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Posun olympijských her o rok? Vesměs vítaná změna i ze strany jezdců

 
Aktuální přehled plánovaných akcí najdete na adrese www.velka-chuchle.cz
 
Ilustrační foto archiv TMM



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE