reklama 11C

MČR chladnokrevných koní zrušeno. TZ Tlumačov zvažoval jiný termín

ikonka

Mistrovství ČR v kompletní soutěži chladnokrevných koní jednospřeží a dvojspřeží a MČR v ovladatelnosti s kládou a těžkém tahu jednospřeží Zemský hřebčinec Tlumačov zrušil. Původně však pořadatel zvažoval posun akce z prvního na druhý říjnový víkend.
01.10.2020 07:53  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Ještě před pár dny zástupci Zemského hřebčince v Tlumačově zvažovali přesun mistrovství České republiky v kompletní soutěži chladnokrevných koní jednospřeží a dvojspřeží a mistrovství České republiky v ovladatelnosti s kládou a těžkém tahu jednospřeží přesunout z prvního říjnového víkendu na ten druhý. Nakonec však byla akce bez náhrady zrušena.
 
„Rozhodnutí, zda se bude konat mistrovství ČR ve formanských jízdách necháváme na novém nařízení vlády, které bude zveřejněno po 7. říjnu 2020,“ původně informovalo vedení tlumačovského hřebčince. 
 
Nakonec padlo rozhodnutí již poslední zářijový den. „Bohužel jsme se po důkladném vyhodnocení aktuální situace rozhodli, že akci zrušíme bez náhrady. Je nám to velice líto, ale akce se koná především kvůli propagaci chladnokrevných koní, a přestože byl domluven živý internetový přenos z průběhu akce na EquiTV, tak bez přítomnosti diváků by to postrádalo smysl. Právě diváci v areálu vytváří atmosféru závodů, která je pro účastníky velmi důležitá,“ uvedl David Olejníček, ředitel Zemského hřebčince Tlumačov. 
 
Ilustrační foto Michaela Šindelářová (archiv Jezdci.cz)



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE