reklama 11B

Devadesátka EquiTV: MČR v kombinovaných soutěžích ovládl Michal Bančík

ikonka

Svaz chovatelů chladnokrevných koní uspořádal ve dnech 7. a 8. září tradiční mistrovství České republiky v kombinovaných soutěžích. Zástupci pracovních plemen se tentokrát sešli v Dolním Jelení. Podívejte se na Devadesátku EquiTV.cz.
18.09.2019 15:28  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12B

VIDEO REPORTÁŽ NAJDETE POD TÍMTO ODKAZEM - KLINĚTE!

Svaz chovatelů chladnokrevných koní uspořádal ve dnech 7. a 8. září tradiční mistrovství České republiky v kombinovaných soutěžích. Zástupci pracovních plemen se tentokrát sešli v Dolním Jelení, aby tam změřili síly ve třech různých disciplínách.

V kategorii jednospřeží se v úvodní formanské jízdě blýskl nejlepším výkonem Jiří Foist s Narexem, který nakonec v celkovém hodnocení skončil třetí. Nejlepší ovladatelnost s kládou prokázal Fester pod vedením Jiřího Martyneka. Celkově se však po součtu všech disciplín umístili těsně pod stupni vítězů.

Atraktivní soutěž v těžkém tahu ovládla letos žena, a to Marie Brázdová s Naiky. O konečném pořadí ovšem rozhodoval součet všech bodů. Po vyrovnaných výkonech se radoval ze zisku titulu Michal Bančík, který závodil s Nailou.

Pro soutěž dvojspřeží zapřáhl k Naile ještě Nicka a v konkurenci dalších dvanácti párů si dojel pro druhé zlato z letošního šampionátu.
V této kategorii navíc zvítězil i v dílčím hodnocení formanské jízdy a ovladatelnosti s kládou.

Nejtěžší břemeno v případě párů odtáhl na největší vzdálenost Ján Francisty se svými koňmi Cedrikem a Dolartem.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE