reklama 11D

Martinické kolbiště připraveno otevřít. Jezdci mají zájem, říká Vrbová

ikonka

Od pondělí 20. dubna své brány otevírá i mistrovské kolbiště v Martinicích u Březnice. Za 250 Kč na koně mohou jezdci absolvovat trénink na závodním parkuru, vč. vodního příkopu. „Již máme několik rezervací,“ říká Kateřina Vrbová z resortu Equitana.
19.04.2020 09:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C

 
Dalším kolbištěm, kde jezdci s koňmi mohou trénovat na závodním parkuru, je to v Martinicích u Březnice. Hotelový resort Equitana jej otevírá od pondělí 20. dubna za 250 korun na koně. 
 
„Kolbiště jsme na tento víkend ještě otevírat nechtěli, neboť jsme během vládních restrikcí prováděli ještě nějaké opravy a dodělky. Jelikož už několik jezdeckých areálů otevřelo, tak nebyl důvod tolik spěchat. Raději jsme se rozhodli vše v klidu připravit,“ říká Kateřina Vrbová.
 
„Připravili jsme parkur s dvanácti skoky, včetně malého bazénku a velkého vodního příkopu. Již nám jezdci volají a rezervují si hodiny, a to i na všední dny. Tím, že děti nechodí do školy, tak není až takový problém si tréninky naplánovat přes týden. Poplatek 250 korun jsme stanovili tak, abychom v první řadě vyhověli jezdcům a umožnili jim kvalitní přípravu na sezonu. Není to pro nás o výdělku. Za stejně nízkou částku mají případní zájemci možnost si zapůjčit box. Pokud někdo přijede s více koňmi, tak alespoň nebudou muset čekat na kamionu,“ vysvětluje Vrbová.
 
Samozřejmě i v Martinicích je jedním z hlavních témat úprava termínové listiny sportovního kalendáře. „Vše se aktuálně řeší, již jsou nějaké návrhy, ale v tuto chvíli ještě nemohu říct nic konkrétního. Ostatně, bude to záležet i na upřesnění limitu účastníků, neboť jen personál při závodech čítá zhruba třicet pět osob,“ dozvídáme se. 
 
Hotel Equitana již také zprovoznil svoji jezdeckou školu a od 25. dubna se rozeběhnou i další aktivity, jako je např. minigolf, multifunkční hřiště nebo rybaření. K dispozici bude i výdejní okénko u restaurace.
 
Ilustrační foto Zenon Kisza a archiv resortu Equitana Martinice



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE