reklama 11B

Při CSIO3* CET Prague Cup odstartuje přes 300 koní z 22 zemí světa

ikonka

Celkem 302 koní by mělo odstartovat v následujících dnech při mezinárodních parkurových závodech CSIO3* CET Prague Cup v Chuchle Areně Praha. Rovných 240 jich nastoupí v hlavní soutěžní kategorii CSIO3* a reprezentovat budou 22 národů.
04.05.2021 18:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Od 5. do 9. května se na kolbišti v pražské Velké Chuchli představí při druhém ročníku CSIO3* CET Prague Cup tři stovky koní z 22 zemí. Jsou jimi Argentina, Belgie, Bulharsko, Česká republika, Dánsko, Hong Kong, Irsko, Itálie, Japonsko, Litva, Lotyšsko, Maďarsko, Německo, Nizozemsko, Nový Zéland, Polsko, Rakousko, Velká Británie, Slovinsko, Slovensko, Švédsko a USA.
 
Hned 240 koní odstartuje v soutěžích CSIO3*, do soutěží pro mladé koně je nahlášeno 44 koní a zbývajících 18 bude soutěžit na úrovni CSI1*. 
 
V Poháru národů bude čtrnáct reprezentačních družstev, a to z Argentiny, Belgie, Bulharska, Dánska, České republiky, Irska, Itálie, Japonska, Litvy, Německa, Nizozemska, Nového Zélandu, Rakouska a Švédska. 
 

Psali jsme: Olympijská generálka v Chuchli. Z 15 týmů má 8 kvalifikaci do Tokia

 
Původně bylo na seznamu týmů také Slovensko, ale to svůj celek odhlásilo po nevydařené účasti při CSIO3* v italské Gorla Minore, kde naši východní sousedé skončili až na poslední jedenácté pozici.
 
Celkem během mítinku CSIO3* CET Prague Cup v Chuchle Areně Praha proběhne šestnáct soutěží. První kolo Poháru národů je naplánováno na pátek od 12:30 hodin, druhé kolo začne v 15:10. Do Grand Prix nastoupí první soutěžní dvojice v neděli od 15:30 hodin. Další podrobnosti jsou na stránkách www.csiopraha.cz.
 
Foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE