reklama 11D

Maďaři ovládli MS dvojspřeží. České družstvo obsadilo šestnácté místo

ikonka

Mistrovství světa dvojspřeží, které hostil od 9. do 12. září Kronenberg, ovládli reprezentanti Maďarska. Vítězem se stal Martin Holle a Maďaři vyhráli i v soutěži družstev. Čeští jezdci byli šestnáctí. Nejlépe si vedl Alexandr Soukup.
12.09.2021 21:10  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

V neděli 12. září skončilo v Kronenbergu vozatajské mistrovství světa párů. Česká republika měla zastoupení díky třem reprezentantům. Nejlépe si vedl Alexandr Soukup, který se zlepšoval s každým dnem šampionátu a nakonec obsadil 48. místo. Petr Novák dojel na 74. místě a o čtyři příčky za ním skončil Ota Bareš. V hodnocení týmů byli Češi šestnáctí.
 
Závody ovládli Maďaři. Zlato získal Martin Holle v hodnocení jednotlivců a zvítězilo i maďarské družstvo před Německem a Nizozemím. Individuální stříbro bral Franck Grimonprez z Francie a bronz vybojovala Němka Anna Sandmann.
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE