reklama 11B

Jiří Nesvačil jr. suverénní při CAN3* Nebanice. V maratonu zářil Kurka

ikonka

Naprosto suverénní výkony předvádí při národních závodech spřežení s mezinárodní účastí CAN3* Nebanice reprezentant Národního hřebčína Kladruby nad Labem Jiří Nesvačil junior. V páteční drezuře i v sobotním maratonu nenašel přemožitele.
18.07.2020 19:01  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B
 
V kategorii jednospřeží při závodech CAN3* v Nebanicích u Chebu si po sobotní terénní zkoušce polepšil Libor Kurka. Po drezuře byl s Husarem čtvrtý, ale v maratonu předvedl nejlepší výkon a dostal se tak i na průběžně vedoucí pozici po dvou dnech. Těsné rozdíly méně jak jedné chyby v parkuru mají od něj druhý Vincenz Dobretsberger z Rakouska a třetí Markéta Sedlinská. 
 
Ve dvojspřeží je lídrem díky nejlepšímu maratonu Erwin Gillinger z Rakouska, na kterého ztrácí méně jak dva body Carola Slater Diener z Německa. Třetí je Alexandr Soukup, jenž byl nejlepší v drezuře, ale maraton zajel až jako pátý v pořadí. Naopak třetí nejlepší sobotní výkon předvedl Zdeněk Jirásek, který byl v pátek až desátý. Průběžně je tak čtvrtý. 
 
V královské kategorii čtyřspřeží obě zkoušky vyhrál Jiří Nesvačil junior a pokaždé mu byl v paták jeho bratr Radek. Také třetí pozici drží stabilně Hans Heus z Nizozemí. Jiří Nesvačil senior je po dvou dnech pátý. V sobotu byl čtvrtý, v páteční drezuře pátý. Před ním je Maďar János Papp. 
 
Rozhovory s Liborem Kurkou, Zdeňkem Jiráskem, Jiřím Nesvačilem juniorem a Radkem Nesvačilem natočila internetová televize EquiTV.cz, která vysílala sobotní program živě a live stream nabídne i z nedělního vrcholu celého mítinku. 
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE