reklama 11B

CAI Písečné letos nebude. Rok 2020 zůstane bez mezinárodních spřežení

ikonka

Právě začínající národní závody spřežení s mezinárodní účastí v Nebanicích budou asi jediným letošním mítinkem v České republice, při němž se budou moci vozatajové srovnávat se zahraniční konkurencí. Zářijové CAI Písečné nad Dyjí bylo zrušeno.
16.07.2020 10:19  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Z kalendáře Mezinárodní jezdecké federace zmizely poslední zbývající vozatajské závody CAI na území České republiky. Na začátku roku přitom bylo počítáno hned se třemi mítinky této kategorie. 
 
Nejprve se nemohl uskutečnit tradiční Rudolfův pohár v Kladrubech nad Labem, následně oznámili zrušení CAI3*-W zástupci Tělovýchovné jednoty Agro Cheb Nebanice, kde se alespoň v těchto dnech koná závod s mezinárodní účastí. 
 

PSALI JSME: Radek Nesvačil: Závody CAI v Písečném se vydařily, snad budou i letos

 
V kalendáři FEI tak zůstalo pouze CAI v Písečném nad Dyjí, ale i to bylo před pár dny vyškrtnuto. Zrušení závodů nám potvrdila i členka organizačního týmu Jana Nesvačilová. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE