reklama 11A

CAI kvůli pandemii neproběhne. Nebanice zvou alespoň domácí spřežení

ikonka

Mezinárodní závody ve spřežení CAIO a CAI Nebanice, plánované na 2. až 5. července, byly z důvodu celosvětových omezení skrz šíření koronaviru zrušeny. Nicméně organizátoři se rozhodli o dva týdny později uspořádat alespoň tříhvězdové národní závody.
25.05.2020 22:00  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12A
Další z jezdeckých akcí, která díky aktuální situaci způsobené šířením koronaviru neproběhne, jsou mezinárodní závody CAIO a CAI Nebanice. Plánovány byly na termín 2. - 5. července. Organizační výbor se ovšem rozhodl uspořádat pro česká spřežení národní závody CAN na úrovni tří hvězd pro všechny kategorie, tedy pony páry, jednospřeží, dvojspřeží a čtyřspřeží, a to nově v termínu od 17. do 19. července.
 
"Závody budou započítávány do Českého poháru spřežení, a pokud do termínu konání dojde k uvolnění přeshraničního pohybu,  můžeme se těšit na národní závody se zahraniční účastí," prozradil jeden z členů organizačního týmu Jaroslav Pavel.
 
Ilustrační foto Šárka Veinhauerová – www.fotosarka.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE