reklama 11B

Národní závody spřežení v Nebanicích přilákaly také zahraniční kočáry

ikonka

Již v pátek 17. července odstartují tříhvězdové národní závody spřežení v Nebanicích. Na startovních listinách je celkem šestatřicet kočárů a krom českých vozatajců přijede závodit také konkurence z Holandska, Rakouska, Maďarska, Německa a Polska.
16.07.2020 17:30  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Ačkoli byly v důsledku pandemie koronaviru mezinárodní závody spřežení v Nebanicích zrušeny, můžeme se od pátku 17. července těšit na zajímavou podívanou tamtéž, kde se uskuteční tříhvězdové národní závody s mezinárodní účastí. Na startovních listinách jsou totiž vedle našinců také kočáry z pěti dalších zemí, konkrétně z Holandska, Rakouska, Maďarska, Německa a Polska. Nejpočetnější je kategorie dvojspřeží, kam je přihlášeno celkem třináct kočárů, dále se předvede deset jednospřeží, devět čtyřspřeží a čtyři dvojspřeží pony.
 
Sportovní událost poběží až do neděle 17. července, přičemž sobotní maraton i nedělní parkur odvysílá živě internetová televize EquiTV.cz. Program začíná vždy v 10:00 hodin, přenos startuje zhruba o 15 minut dříve.
 

LIVE STREAM sledujte NA TÉTO STRÁNCE

 

Startovní a výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Ilustrační foto Šárka Veinhauerová – www.fotosarka.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE