reklama 11B

První kolbiště se otvírají. Skočit parkur si už můžete ve Zduchovicích

ikonka

Jezdecké centrum Zduchovice zareagovalo mezi prvními na možnost otevření sportovišť veřejnosti. Zájemci si mohou zarezervovat tamní kolbiště i s připraveným parkurem, který je možné upravit dle vlastních tréninkových potřeb.
09.04.2020 19:06  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C
 
Od úterý 7. dubna vláda ČR zmírnila určité restrikce v souvislosti s omezením volného pohybu kvůli nákaze koronaviru Covid-19. Patří mezi ně i možnost provozování individuálních sportovních aktivit na volném prostranství, tudíž i jízdy na koni.
 
Jezdci si již např. mohou od čtvrtka 9. dubna zarezervovat za účelem individuálního tréninku parkurové kolbiště ve Zduchovicích u Kamýku nad Vltavou. „Prozatím není jasné, kdy budeme moci odstartovat letošní venkovní jezdeckou sezonu, ale můžete využít příležitosti pronájmu kolbiště za účelem individuálního tréninku. Na kolbišti bude připravený parkur, který si budete moci předělat dle vašich tréninkových potřeb,“ uvedli zástupci provozovatele areálu na svých internetových stránkách.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Ladislav Krulich: CSIO Zduchovice odkládáme, ale areál dál zvelebujeme

 
Pro využití této možnosti přípravy na snad již brzký start závodní sezony je nutná rezervace na přesný čas tréninku u Kláry Vaňkové, a to buď na telefonním čísle +420 776 714 323, nebo prostřednictvím e-mailu: klara@resort-zduchovice.cz.
 
„Hned po zveřejnění této možnosti byl o službu vysoký zájem, který nás samozřejmě potěšil. Kolbiště ve Zduchovicích je již aktuálně připraveno pro první zájemce. Podrobné informace včetně finanční stránky jsme nezveřejnili z důvodu upřednostnění individuální domluvy,“ uvedla Klára Vaňková, s níž je možné se domluvit na termínu, přesném času tréninku a jiných podrobnostech. Dle neoficiálních informací stojí trénink 500 Kč na koně.
 
„Jezdecké centrum Zduchovice zpravidla nezajišťuje při tréninku trenéra, záleží tedy na jednotlivci, zda si k tréninku přizve trenéra svého. Jak již bylo zmíněno, na kolbišti je připravený parkur, který si budou moci účastníci individuálního tréninku předělat dle jejich tréninkových potřeb,“ dodává.
 
Ilustrační foto archiv JO Zduchovice



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE