reklama 11A

Od úterý otevíráme kolbiště s postaveným parkurem, hlásí z ESC Olomouc

ikonka

Česká parkurová kolbiště navzdory nelehké situaci ožívají. Sice se na nich zatím nemohou konat oficiální soutěže, ale jsou otevřeny pro zájemce o individuální tréninky. Od úterý 14. dubna bude k dispozici parkur i v areálu ESC Olomouc.
12.04.2020 16:20  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B

 
Pronájem kolbiště s parkurem bude po Velikonocích možný i v olomouckém Equine Sport Centru. „Od úterý 14. dubna bude na hlavním kolbišti k dispozici plnohodnotný cvičný parkur, který připravil stavitel kurzů Robert Smékal. Plochu si lze pronajmout pro individuální tréninky, avšak na kolbišti mohou být současně maximálně dva koně v jedné hodině. Cena za jednoho koně je 400 korun, v jednom lotu mohou být maximálně tři koně,“ uvádí provozovatelé Equine Sport Centra v Olomouci na svých internetových stránkách.
 
Zájemci si kolbiště mohou pro své potřeby rezervovat u Martina Tylšara na telefonním čísle 734 487 770. Pronájem je nutné uhradit před zahájením tréninku, v čase od 9:00 do 15:00 hodin v kanceláři Equinet Sport Centra (budova penzionu, vchod z parkoviště), příp. od 15:00 hodin dále na recepci penzionu (vchod od silnice). Během víkendu je pak platba na fakturu. 
 

PSALI JSME: Smrčková: Přípravy CSI Olomouc pokračují. Doufáme v původní termín

 
„Peníze prosíme hraďte přesnou částkou v obálce. Parkur opouštějte tak, aby byly všechny překážky dány na metrovou výšku a kolbiště bylo čisté od kobylinců,“ žádají provozovatelé areálu. „Rozložení překážek, resp. kurz parkuru, se bude po týdnu měnit. S překážkami nelze manipulovat a přesouvat je na jiná místa,“ dodávají v instrukcích. Kompletní informace jsou k nahlédnutí na webu ESC Olomouc.
 
Foto archiv ESC Olomouc



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE