reklama 11C

Dění v týdnu: Papoušek a Opatrný míří do Sopot, Kellnerovou čeká GCL

ikonka

Třetí červnový víkend přinese tři zahraniční pětihvězdové parkurové mítinky, na které se chystají čeští jezdci. Nabídne také vozatajské a vytrvalecké závody s českou účastí. Domácí scéna ožije závody Světového poháru. Olomouc hostí CSI2*-W.
14.06.2021 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Členové českého skokového týmu Aleš Opatrný a Kamil Papoušek se ve dnech 17. – 20. června představí při CSIO5* v polských Sopotech. Jde o další těžkou prověrku před blížící se olympiádou. Další z jezdkyň národního kádru Emma de Moussac je nahlášená do CSI5* v St. Tropez a Annu Kellnerovou čeká páté kolo Global Champions, jež tentokrát hostí Stockholm.
 
Do zahraničí zamíří také vozatajové. Tomáš Jelínek a Milan Kadlec jsou přihlášení na CAI v rakouském Viechtvangu. Táňa Terberová nastoupí do vytrvalecké soutěže na 160 kilometrů CEI3* v Sant Boi de Llucanes ve Španělsku.
 
Domácí scéna ožije jedním z nejvýznamnějších mítinků sezony, a to CSI2*-W Olomouc. Program startuje ve středu 16. června a vyvrcholí v neděli soutěží Grand Prix bodovanou do Světového poháru.
 
Závodit se bude i v jiných koutech republiky. Zduchovice pořádají další kolo Channel Star, skákat se bude i v Mostě, Staré Boleslavi, Sviadnově nebo Komárně. Na drezuru je možné vyrazit do Nebanic, ve Frenštátě se odehrají voltižní závody a Čeladná se stane dějištěm reiningových soutěží. Už 44. ročník Zlaté podkovy se odehraje v Lošticích. Jedná se o tradiční závody ve všestrannosti.
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová, CSI2*-W Prague Arena



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE