reklama 11D

Těžká Grand Prix CSIO5* Řím s Čechy na startu. Opatrný s dvěma chybami

ikonka

Kamil Papoušek s Warnessem a Aleš Opatrný s Forewerem nastoupili v neděli odpoledne do velmi náročné Grand Prix CSIO5* v Římě s výškou překážek do 160 centimetrů. Jen pět dvojic dokázalo překonat první kolo bez penalizace. Češi však mezi nimi nebyli.
30.05.2021 15:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C
 
Mezi prvními v Grand Prix CSIO5* v Římě, do níž se kvalifikovalo padesát dvojic, nastoupil Kamil Papoušek s Warnessem a nasbíral celkem 22 trestných bodů, což stačilo na poslední hodnocené 47. místo. Tři účastníci pokračování v soutěži vzdali.
 
Aleš Opatrný s Forewerem chyboval nejprve na oxeru s bazénkem a poté ještě na třetím skoku trojkombinace. S osmi trestnými body a časem 76,64 sekundy skončil jednadvacátý. 
 
Mezi bezchybnými byli David Will a C Vier 2 z Německa, Jessica Springsteen a Don Juan van de Donkhoeve z USA, Mathieu Billot a Lord de Muze z Francie, Laura Kraut a Baloutinue z USA a Bertram Allen a Pacino Amiro z Irska. 
 
Tři medailové pozice nakonec obsadili ti, kteří si dokázali udržet bezchybné konto až do samého konce. Díky bezkonkurenčnímu času 42,34 zvítězil David Will, druhá byla Laura Kraut a třetí Jessica Springsteen.
 
Foto: Markéta Šveňková



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE