reklama 11A

Grand Prix Rolex Grand Slam při Dutch Masters ovládl von Eckermann

ikonka

Pro prémii 250 000 Euro si vítězstvím při Dutch Masters v nizozemském s´Hertogenbosch našlápl Švéd Henrik von Eckermann. Nebude to mít ale tak jednoduché – musí totiž ovládnout i další Grand Prix v rámci Rolex Grand Slam, a to v červenci v Cáchách…
17.03.2019 20:42  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Jedinečná série Rolex Grand Prix pokračovala další Grand Prix tentokrát v nizozemském s´Hertogenbosch, kam se sjela parkurová jezdecká špička.

Se základním parkurem s výškou překážek až 160 cm se z celkového počtu čtyřiceti dvojic dokázali popasovat bez jediného trestného bodu pouze čtyři. Peder Fredricson (SWE) v sedle H&M Christian K i Daniel Deusser (GER) spolu s Scuderia 1918 Tobago Z se z šance na výhru distancovali inkasováním jedné chyby. Čistý výsledek ale do cíle dovezly dvě dvojice, které se utkaly o zlato.

O tom, kdo zvítězí, rozhodl pouhé desetiny vteřiny. Čas hrál ve prospěch Švéda Henrika von Exkermanna, který se tak z vítězství radoval v sedle Toveks Mary Lou. Tím druhým bezchybným, a nakonec stříbrným, byl Švýcar Steve Guerdat. „Není toho mnoho, co bych mohl pro výhru ještě udělat. Moje klisna skákala úžasně, ale ztrácela hodně času ve skocích nad překážkami,“ komentuje Švýcar svou jízdu, kterou absolvoval v sedle Albfuehren’s Bianca.

Henrik Von Eckermann má tak šanci získat prémii 250 000 Euro, pro kterou si může dojet v rámci dalších z Grand Prix při Rolex Grand Slam. Ta se uskuteční v červenci v Cáchách.

 

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: DigiShots - www.thedutchmasters.com




Klikněte ZDE!

 
Můžete si také objednat automatické zasílání nových článků e-mailem, nebo si uložit odkaz na tag skoky.

reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE