reklama 11B

Farrington potvrdil své kvality v Rolex GP Ženeva

ikonka

Skoková část ženevských závodů CHI vyvrcholila nedělní soutěží Rolex Grand Prix. Pro vítězství si při CSI5* v neděli 10. prosince dojel vedoucí jezdec světového žebříčku Kent Farrington, který zde sedlal klisnu Gazelle…
10.12.2017 19:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Rovných čtyřicet dvojic nastoupilo do nedělního závěru CSI5* při ženevském mítinku CHI. Náročný parkur vysoký 160 cm se podařilo bez zatížení jediného trestného bodu překonat pouze elitní pětici, která tak pokračovala do rozeskakování.

Jako jediný v rozeskakování chyboval irský jezdec Cian O’Connor spolu s Fibonacci 17, jemuž tak patřila konečná pátá příčka.

V jednoznačně nejrychlejším čase 44,96 vteřin dokázal v rozeskakování zopakovat bezchybný výkon lídr světového parkurového žebříčku Kent Farrington. Američan si tímto výsledkem v sedle klisny Gazelle zajistil vítězství.

S druhým místem se pak musela spokojit švédská dvojice Henrik von Eckermann, který rovněž nechyboval, ale dojel v sedle Mary Lou 194 do cíle s časem 45,49 vteřin. Elitní trojici doplnil belgický reprezentant Gregory Wathelet spolu s Coree. Šampionovi letošní Global Champions Tour Harriemu Smoldersovi zde spolu s Donem VHP Z patřila příčka čtvrtá.

Kompletní výsledky najdete ZDE

ilustrační foto: archiv jezdci.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE