reklama 11B

Rolex Grand Slam ve Spruce Meadows pro Weishaupta

Německý jezdec Philipp Weishaupt s koněm LB Convall zvítězil v neděli 10. září v prestižní CSIO5* Rolex Grand Prix ve Spruce Meadows, což byla soutěž jedoucí se v rámci série Rolex Grand Slam. Tato dvojice dokončila jako jediná obě kola bezchybně…
11.09.2017 10:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Na startu dvoukolové soutěže se sešlo více jak 40 dvojic, které se utkaly o vítězství na parkuru s výškou překážek do 170 centimetrů.  Do druhého kola se dostala elitní dvanáctka jezdců, z toho sedm dvojic postupovalo s bezchybným kontem. Tři účastníci vstupovali do druhého kola s hendikepem jedné chyby a další dva měli na kontě pouze trestné body za překročený čas.

Druhé kolo náročné soutěže však dokončila pouze jedna dvojice bezchybně a ve stanoveném času, a to Philip Weishaupt. Ten sedlal koně LB Convall a navázal tak na vítězství z Cách v roce 2016. Druhé místo získala Luciana Diniz, která s Fit for Fun dokončila první kolo bezchybně, v tom druhém pak jednou chybovala. Stejně tak celkem čtyři trestné body ale horší čas pak znamenal třetí příčku pro McLain Warda s koněm HH Azur.

Velmi dobrý výsledek v druhém kole předvedl Eric Lamaze, když si s Fine Lady 5 připsal pouze jeden trestný bod za čas. Součet pěti trestných bodů mu nakonec stačil na pátou pozici konečného pořadí. Čtvrté místo obsadil Ital Emilio Bicocchi s koněm Sassicaia Ares. Dvojice měla na kontě jedno shození a pomalejší čas než jezdci na druhém a třetím místě.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE