reklama 11B

Fuchs míří do Shanghai Swans. Constant van Paesschen je v Prague Lions

ikonka

Světová jednička a vítěz Světového poháru Martin Fuchs, evropský šampion André Thieme a vítěz Panamerických her Marlon Zanotelli jsou součástí přestupů uprostřed sezony Global Champions League. Jednu novou tvář má i tým Prague Lions.
23.06.2022 13:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Přesně polovina týmů parkurové série Global Champions League využila přestupního období v polovině sezony a změnila sestavy jezdců ve svých řadách.
 
Do bojů o nejlepší vstupní pozici před listopadovým Super Cupem GCL v rámci Global Champions Prague Playoffs se zapojí i současná světová jednička Martin Fuchs, který je nově součástí Shanghai Swans. Zajímavé je, že majitelé týmu Shanghai Swans, který je na čtvrtém místě v žebříčku šampionátu, se rozhodli udělat hned dvě změny. Přivedli také světovou sedmičku Marlona Zanotelliho. Společně s Christianem Ahlmannem, Maxem Kühnerem, Piusem Schwizerem a jezdkyní kategorie U25 Jeanne Sadran tak tvoří opravdu velmi silnou sestavu.
 
V Miami Celtics mají taktéž pro druhou polovinu sezony dvě nová jména. Manažerka týmu Helena Stormanns doufá, že se díky tomu posunou v žebříčku výš. K Jessice Springsteen, Michaelovi Duffymu, Michaelu G Duffymu a Bertramovi Allenovi se připojí Jos Verlooy a Edouard Schmitz. 
 
Vloni vítězné družstvo Valkenswaard United přivítalo mistra Evropy, jímž je André Thieme. Nahradí osmadvacetiletého Maurice Tebbela, jenž na okruhu GCL debutoval vedle jezdeckých hvězd Johna Whitakera, Edwiny Tops-Alexander, Marcuse Ehninga, Laury Kraut a mladého jezdce Gillese Thomase.
 
London Knights, kteří měli smůlu na začátku roku poté, co Laura Klaphake kvůli zranění chyběla pět týdnů, provedli ve svém týmu jednu změnu. Samuel Hutton bude silnou posilou jejich sestavy se zmíněnou Klaphake, dále s Tobiasem Meyerem, Hansem-Dieterem Dreherem, Abdelem Saidem a Mikem Kawaiem.
 
Constant van Paesschen, bývalý člen Doha Falcons, se stěhuje do Prague Lions, aby se připojil k Sergiu Alvarezi Moyovi, Nielsi Bryunseelsovi, Pieteru Devosovi, Anně Kellnerové a Brianu Moggreovi. Zatímco Pieter Clemens vystoupí z Rome Gladiators, Beth Underhill se připojí k týmu Edwarda Levyho, Shanea Breena, Fernanda Martineze Sommera, Niny Mallevaey a jezdkyně U25 Zoe Conter. Emeric George spojí síly s týmem St Tropez Pirates a poslední změnou je příchod Jorge Matteho do Scandinavian Vikings.
 
Osm týmů zůstává změnami nedotčeno a udržují si své jezdecké hvězdy. Patří mezi ně lídři šampionátu Stockholm Hearts, průběžně druzí Berlin Eagles, pátí Madrid In Motion, šestí Hamburg Giants, dále pak New York Empire, Cannes Stars, Paris Panthers a Istanbul Sultans.
 
Týmová taktika se stále zdokonaluje a před Global Champions Prague Playoffs bude tlak na všechny celky výrazně růst. V libeňské O2 areně se totiž bude v Super Cupu bojovat o šest milionů eur. Další podrobnosti jsou dostupné na webech www.gcglobalchampions.com a www.pragueplayoffs.com.
 
Foto: poskytlo tiskové středisko Global Champions
Zdroj: tisková zpráva Global Champions



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE