reklama 11D

Fieracavalli proběhne ve dvou termínech. Chce rozptýlit 160 tisíc lidí

ikonka

Veletrh Fieracavalli letos v rámci mimořádných opatření zdvojí svůj program. Organizátoři v italské Veroně připravují také změnu prodeje vstupenek, které bude možné získat výhradně prostřednictvím oficiálních webových stránek.
25.06.2020 18:50  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
Bouřlivý rok 2020 přinesl změny i v souvislosti se 122. ročníkem výstavy koní Fieracavalli, která se bude letos poprvé konat ve dvou po sobě následujících termínech – 5. až 8. listopadu a 13. až 15. listopadu. Organizátoři zdvojili program, aby v průběhu veletrhu rozptýlili očekávaných160 tisíc návštěvníků.
 
Veletrh jezdectví ve Veroně tradičně přinese bohatý program jak pro fanoušky jezdectví, tak pro odborníky a firmy. Chybět nebude jezdecká show Gold Gala ani country Fieracavalli nights. Organizátoři ale připravili online přednášky a webináře pro ty, kteří chtějí veletrh navštívit jen virtuálně. Ze svých domovů mohou taktéž sledovat dění v areálu pomocí živých přenosů.
 
Velkou součástí Fieracavalli jsou i skokové závody Světového poháru Jumping Verona, které se letos konají už podvacáté. I tyto závody budou rozděleny do dvou termínů. Světový závod CSI5*-W proběhne během první části, kategorie CSI2* až 12. - 15. listopadu.
 
Novinkou v programu je charitativní projekt "Riding the blue", což lze přeložit jako "Jedeme na modré". Cílem výstavy je upozornit na výhody vztahu mezi zvířetem a dítětem, zejména u dětí trpících poruchou autistického spektra. Projekt se zabývá arte terapií a asistovanou hipoterapií. Umělecká díla jsou laděna do modré barvy, která symbolizuje komunikaci. Tato oblast je jednou z mnoha, která je pro pacienty s autismem problematická, avšak pro vzájemné porozumění s širokou veřejností zásadní.
 
Na nových pravidlech provozu na výstavišti Veronafierese podíleli organizátoři i zástupci veřejné správy. Změna začíná již u prodeje vstupenek, které budou od října k zakoupení výhradně prostřednictvím webových stránek Fieracavalli.it.
 
Samotné výstaviště bude mít také nové vnitřní uspořádání. U vstupu do areálu budou nainstalovány termokamery a budou zavedeny denní návštěvnické kvóty.
 
Zdroj: tisková informace



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE