reklama 11A

Drezurní mistrovství Evropy v Hagenu zakončeno. Zvítězila Rothenberger

ikonka

Poslední finálová soutěž na drezurním mistrovství Evropy v Hagenu se jela 12. září. V kategorii jezdců do 25 let postupovalo do nedělních volných sestav osmnáct nejlepších dvojic z předchozího kola. Nejlepší úlohu předvedla Semmieke Rothenberger.
12.09.2021 20:45  |  Autor: Denisa Vegrichtová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

Velmi těsné byly výsledky ve finálové soutěži jezdců do 25 let. Na drezurním mistrovství Evropy v Hagenu byly v neděli 12. září na programu volné sestavy, do kterých postupovalo osmnáct nejlepších jezdců.

Zatímco v sobotní soutěži zvítězil Raphael Netz, ve velkém finále ho o sedm desetin procenta předstihla Semmieke Rothenberger. Reprezentantka Německa s klisnou Flanell získala 81,955 % a vybojovala mistrovský titul.

Raphael Netz je taktéž zástupcem Německa a sedlal hřebce Elastico. Třetí místo obsadila Jessica Poelman s valachem Chocolate Cookie R.D.P. reprezentující Nizozemí. Její výsledek byl 78,075 %.

Foto: FEI / Liz Gregg
Zdroj: oficiální fotobanka FEI



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE