reklama 11A

Drezurní mistrovství Evropy v Hagenu zahájeno. Po prvním dni vede Fry

ikonka

V německém Hagenu probíhá od úterý 7. září drezurní mistrovství Evropy seniorů a jezdců do 25 let. Během zahajovacího dne odstartovala první polovina jezdců. Vedení se ujala v kategorii seniorů Charlotte Fry z Velké Británie.
07.09.2021 22:20  |  Autor: Denisa Vegrichtová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

V úterý 7. září si polovina jezdců startujících na mistrovství Evropy v drezuře odjela své první kolo. V kategorii seniorů získala nejvyšší procentuální zisk reprezentantka Velké Británie Charlotte Fry s hřebcem Everdale. Od rozhodčích obdrželi 77,671 %.
 
Na průběžném druhém místě je Nanna Skodborg Merrald s klisnou Atterupgaards Orthilia reprezentující Dánsko. Třetí nejlepší výsledek obdržela Dorothee Schneider s valachem Faustus zastupující Německo. 
 
V kategorii U25 si nejlépe vedl dvaadvacetiletý Raphael Netz s hřebcem Elastico. Reprezentant Německa obdržel 75,206 %, čímž si zajistil náskok více než tři procenta. Druhá je průběžně německá jezdkyně Ellen Richter s Vinay NRW. Za ní se zařadila Febe Van Zwambagt s Edsonem.
 
Foto: FEI / Liz Gregg
Zdroj: oficiální fotobanka FEI



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE