reklama 11B

Na drezurním ME si pod umělým osvětlením nejlépe vedla Bredow-Werndl

ikonka

Do pozdních hodin se ve čtvrtek 9. září závodilo na drezurním mistrovství Evropy v Hagenu. V soutěži konané pod umělým osvětlením si nejlépe vedla Bredow-Werndl, která si zajistila zlatou medaili v kategorii jednotlivců a postup do sobotního finále.
10.09.2021 08:25  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

V německém Hagenu ve čtvrtek 9. září pokračovalo mistrovství Evropy v drezuře.  V soutěži kategorie seniorů se již rozdávaly první medaile. Do této soutěže postupovalo třicet nejlepších jezdců z předešlého kola, kteří bojovali o cenné kovy a o postup do sobotních volných sestav. Tam postupuje patnáct nejlepších účastníků.
 
Vedoucí pozici si z prvního kola udržela Jessica von Bredow-Werndl s klisnou TSF Dalera BB. Tato německá reprezentantka získala 84,271 % a nejvyšší procentuální zisk jí udělilo všech sedm rozhodčích. Za ní se umístila Isabell Werth s Weihegold OLD. Za svoji úlohu obdržela 81,702 %. Bronzovou příčku obsadila dánská jezdkyně Cathrine Dufour s valachem Bohemian. Její výsledek byl 81,079 %. Do elitní pětky se probojovaly ještě zástupkyně Velké Británie. Čtvrtá skončila Charlotte Dujardin a za ní se zařadila Charlotte Fry.
 
Jezdci do 25 let mají své další kolo v pátek a v sobotu. Soutěž je rozdělena na dvě části a zúčastnit se jí mohou všichni jezdci, kteří absolvovali první kolo. Do nedělních volných sestav poté postupuje osmnáct nejlépe umístěných z předešlého kola.
 
Foto: FEI / Liz Gregg
Zdroj: oficiální fotobanka FEI



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE