reklama 11C

Bredow-Werndl mistryní Evropy v drezuře. Volnou sestavu zajela za 91 %

ikonka

Finále seniorské kategorie v rámci drezurního mistrovství Evropy se konalo v sobotu 11. září v Hagenu. Stejně jako v předešlých kolech byla nejlepší Jessica von Bredow-Werndl a stala se tak novou mistryní Evropy. V U25 byl opět nejlepší Raphael Netz.
11.09.2021 21:45  |  Autor: Denisa Vegrichtová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

Seniorská kategorie na mistrovství Evropy byla zakončena v sobotu 11. září volnými sestavami na hudbu. Vítězství a titul si odvezla německá jezdkyně Jessica von Bredow-Werndl s klisnou TSF Dalera BB. Všech sedm rozhodčích ji shodně zařadilo na první místo a její výsledný procentuální zisk ve volné sestavě byl 91,021 %. Stříbrnou příčku obsadila Cathrine Dufour a Bohemian reprezentující Dánsko. Její výsledek činil 88,436 %. Za Velkou Británii vybojovala třetí místo Charlotte Dujardins valachem Gio. Tato jezdkyně od rozhodčích obdržela 87,246 %.

V sobotu se závodilo i v kategorii jezdců do 25 let. Nejlepší úlohu opět předvedl Raphael Netz s Elastikem zastupující Německo. S výsledkem 76,308 % se probojoval do vedení a odnesl si zlatou medaili. Těšně za ním se s minimální ztrátou necelých šest setin procenta umístil další německý reprezentant Semmieke Rothenberger s klisnou Flanell. Bronz putuje ho Nizozemí zásluhou Jessicy Poelman a Chocolate Cookie R.D.P. Z dnešní soutěže postupuje osmnáct nejlepších jezdců do nedělního finále, kde budou bojovat o titul mistra Evropy v kategorii U25.

Foto: FEI / Liz Gregg
Zdroj: oficiální fotobanka FEI



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE