reklama 11A

Dostihová sezona začne 18. května, první mítink bude hostit Most

ikonka

Dlouhé čekání je u konce, ministerstvo zdravotnictví v rámci uvolňování restrikcí na základě zlepšené epidemiologické situace povolilo start dostihové sezony. Zpoždění oproti původním plánům bude nakonec činit 43 dní.
01.05.2020 13:05  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
MIMOŘÁDNÁ ZPRÁVA
| FANCLUB
reklama 12C
Dostihová sezona v České republice začne v pondělí 18. května mítinkem v Mostě. Informaci ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha a jeho náměstka Romana Prymuly z páteční tiskové konference potvrdil Jockey Club ČR.
 
Prvním hlavním dostihem sezony bude Memoriál Rudolfa Deyla, předzkouška klasické Jarní ceny klisen. Propozice a termínovou listinu pro prvních osm dostihových dnů, které se uskuteční za zavřenými dveřmi, publikuje Jockey Club v pondělí na svých internetových stránkách.
 
"Vzhledem k maximálnímu povolenému počtu účastníků bude sezóna zahájena bez přítomnosti diváků a majitelů. Podrobné informace o hygienických opatřeních budou zveřejněny v pondělních odpoledních hodinách," uvedl Jockey Club ČR.
 
Zpoždění zaviněné pandemií onemocnění Covid-19 bude nakonec činit 43 dní. Původní termínová listina začínala 5. dubna, kdy se měl v Chuchle Areně Praha běžet Gomba handicap.
 
 
Čtěte také
 
 
 
 
Ilustrační foto: Marek Sekáč



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE