reklama 11B

V Olomouci dál připravují Světový pohár. Program CSI projde úpravami

ikonka

Pořadatelé Světového poháru v parkurovém skákání CSI3*-W Olomouc 2020 pokračují v přípravách a dál hledají vhodný náhradní termín. Akce by měla proběhnout i bez účasti J&T Banky, tento generální partner naváže na letitou spolupráci s ESC opět za rok.
23.04.2020 12:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
„Pro dnešní dny platí daleko více než obvykle rčení: ‚člověk míní, život mění‘. Z důvodu nákazy Covid-19 a tím spojeného nouzového stavu vyhlášeného vládou, jsme nuceni přeložit mezinárodní závody J&T BANKA CSI3*-W Olomouc. O možném pozdějším termínu intenzivně jednáme. Stejně tak jako o možné celkové podobě závodů,“ říká ředitelka Equine Sport Centra Olomouc Michaela Smrčková.
 
„Vzhledem k veškerému dění jsme se taktéž dohodli s generálním partnerem J&T Bankou, která je nám po celou dobu oporou a tradiční součástí tohoto mítinku, že její působení přenecháme na další ročník, kdy se budeme moci všichni společně těšit nejen z úžasných sportovních výsledků, ale také z plných tribun a silné divácké kulisy,“ informují zástupci Equine Sport Center Olomouc ve svém oficiálním stanovisku.
 
Jelikož v současné době stále není jasné, kdy budou otevřeny hranice a dá se předpokládat, že pokud budou mezinárodní závody povoleny, bude účast na nich omezená, počítá se i s případnou výraznější změnou ve skladbě soutěží. 
 
„Naší hlavní prioritou je mezinárodní závody CSI v tomto roce uskutečnit a zvolit jejich náplň tak, aby byly stále atraktivní a přínosné pro všechny účastníky. Přemýšlíme dokonce i nad novými túrami, které by určitě mnohé české jezdce motivovali k účasti. V okamžiku přesnějších informací budeme jezdeckou veřejnost informovat,“ dodává Michaela Smrčková.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE